Premier League: Sunderland v Newcastle - 10 ting du bør vite!


10. Sunderland har kun vunnet ett av de 11 seneste Tyne-Wear-derbyene på eget gress i Premier League-sammenheng. Oddsen på hjemmeseier er 2.80

9. Fire av nevnte 11 kamper har endt med poengdeling. Uavgjort kan handles til 3.35 i odds.

8. The Black Cats har tapt ni av sine foregående 12 Premier League-kamper, mens tre har endt uavgjort. Newcastle er favoritter til seieren med 2.60 ganger innsatsen. 

7. Sist disse lagene møttes gikk Sunderland seirende ut med 3-0 på St James' Park. En ny 3-0 seier kan handles til 26.00 i odds

Her er høydepunktene fra den kampen:

6. Siden den gang har ikke Sunderland funnet nettmaskene mer enn en eneste gang i en seriekamp. At Newcastle holder rent bakover er priset til 3.45 i odds

5. Newcastle har scoret minst en gang i hver eneste av sine 11 nyligste bortekamper mot Sunderland. At vertene holder tett bakover kan handles til 3.75 i odds.

4. I 2013 har the Magpies vunnet fire bortekamper, hvorav alle har endt 2-1. Det samme resultatet mot Sunderland omsettes til 10.00 i odds. 

3. Vi har vært vitne til fem røde kort i løpet av de seks seneste Tyne-Wear-derbyene. Utvisning betaler 2.90 i odds

2. Alan Pardews mannskap har funnet nettmaskene fem ganger fra utsiden av sekstenmeteren - mer enn noe annet lag. Yohan Cabaye, hvis spiller scoret fra distanse mot Liverpool forrige helg, kan handles til 10.00 i odds som målscorer fra utsiden av straffefeltet. 

1. Shola Ameobi har notert seg for syv fulltreffere i tidligere kamper mellom disse lagene. Angriperen kan handles til 4.00 i odds for å score i løpet av kampen.