Premier League: Sunderland v Newcastle - 10 ting du bør vite!10. Sunderland har vunnet 46 av 148 serie - og cupmøter mot Newcastle. The Black Cats har imidlertid kun vunnet én av de 14 seneste oppgjørene. Sunderland er favoritter søndag med 2.45 i odds på seier.

9. Gjestene Newcastle har vunnet 53 av kampene mot erkerivalen. Alan Pardews mannskap er tilgjengelig til 2.85 i odds på å ta alle poengene på the Stadium of Light.

8. 48 innbyrdes oppgjør - serie og cup inkludert - har endt uavgjort. Poengdeling søndag betaler 3.30 ganger innsatsen tilbake.

7. Sist lagene møttes delte de poengene broderlig med 1-1 på St James' Park. Fire av de åtte seneste oppgjørene har endt 1-1. En reprise av dét resultatet er priset til 6.25.

6. Demba Ba har tegnet seg for Newcastles fem nyligste seriemål, og står bokført med seks totalt denne sesongen. Magpies-spissen er tilgjengelig til 7.00 som kampens første målscorer.

5. Steven Fletcher har scoret alle Sunderlands fem Premier League-mål denne sesongen. Den skotske spissen er priset til 2.70 på å finne nettmaskene mot Newcastle.

4. Siden starten på Premier League har Sunderland og Newcastle aldri spilt 0-0. Skulle søndagens kamp ende målløst betaler det 9.00 ganger innsatsen.

3. Den siste Sunderland-spilleren til å finne motstanderens mål - foruten Steven Fletcher - var Phil Bardsley. Forsvarsspilleren scoret mot Fulham 6. mai, og er priset til 16.00 for en ny scoring søndag.

2. Papiss Cisse har fortsatt til gode å score et seriemål inneværende sesong. Hans siste Premier League-scoring kom på Stamford Bridge i mai. Oddsen på at angriperen ikke scorer denne helgen er 1.30.

1. Vi har vært vitne til fire røde og 25 gule kort i løpet av de fire seneste møtene mellom Sunderland og Newcastle. Oddsen på et nytt rødt kort søndag er 3.75.