Premier League: Stoke v Man United - 10 ting du bør vite!


10. Stoke har ikke funnet på seks kamper - siden seieren over Reading i februar. The Potters er tilgjengelig til 6.25 på pull pott mot Manchester United.

9. Seier til serieleder Machester United gir en luke på 15 poeng ned til Manchester City i Premier Lague. Borteseier er følgelig priset til 1.57 i odds

8. Sesongens omvendte oppgjør endte med 4-2 seier til United på Old Trafford. En reprise av det foregående utfallet betaler solide 60.00 ganger pengene tilbake. 

7. Wayne Rooney fant nettmaskene to ganger i nevnte kamp, og noterte seg til alt overmål for et selvmål. Den forhenværende Everton-angriperen omsettes til 8.00 i odds på å score minst to ganger søndag. 

6. Michael Kightly scoret Stokes eneste "egenproduserte" mål den dagen. Kightly var også mannen bak Citys eneste scoring mot Aston Villa forrige helg, og tilgjengelig til 7.50 på mål i løpet av kampen mot Manchester United.

5. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte med 1-1. Dersom vi får oppleve samme resultat denne helgen, kan man i så fall innkassere 7.25 ganger pengene. 

4. The Red Devils har fremdeles til gode å slippe inn baklengs fra krittmerket inneværende sesong. Stoke er tilgjengelig til 10.00 i odds på å score på straffespark

3. Kaptein Ryan Shawcross pleide å spille for Manchester United i sine yngre dager. Forsvareren fikk imidlertid aldri aksle den røde trøya i Premier League-sammenheng. Den hardtspillende Stoke-spilleren er priset til hele 40.00 på å score kampens første mål søndag. 

2. The Potters har bare evnet å score fire mål i løpet av sine åtte siste kamper. At United holder buret rent gir 2.05 i odds

1. United tapte 1-2 mot Stoke City 26. desember 1984. Det samme resultatet i favør av hjemmelaget er tilgjengelig til 20.00 ganger innsatsen. 

Sats på alle Premier League-kampene her!