Premier League: Stoke City v Tottenham - 10 ting du bør vite!


10. Stoke City står uten tap på sine tre siste kamper mot Tottenham Hotspur - 1-2-0. Tony Pulis' menn er tilgjengelig til 4.25 i odds for seier. 

9. Ett poeng i løpet av lagets to siste kamper vil garantere fornyet Premier League-kontrakt for Stoke. Oddsen på poengdeling søndag er 3.40

8. Fire Premier League-oppgjør har funnet sted mellom disse lagene på Britannia Stadium. Samtlige kamper har endt 2-1 (to i favør av hvert av lagene). 2-1 til Tottenham kan handles til 8.75 i odds. 

7. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte 2-1 til Stoke. En reprise av nevnte betaler 15.00 i odds

6. Matthew Etherington scoret begge målene for The Potters den gang. Den forhenværende Spurs-spilleren har funnet målet tre ganger i løpet av like mange kamper mot sin gamle arbeidsgiver. Kantspilleren omsettes til 7.25 på å score søndag. 

5. Emmanuel Adebayor scoret Spurs' eneste mål på Britannia. Spissen, som noterte seg for kun sitt fjerde for sesongen på Stamford Bridge sist, er tilgjengelig til 7.50 i odds for scoring.

4. Sesongens motsatte oppgjør endte 0-0 på White Hart Lane. Andre Villas-Boas har møtt Stoke to ganger tidligere i Premier Leauge-sammenheng - en gang som Chelsea-trener og én gang som Spurs-manager. Begge kampene har endt 0-0. Det samme resultatet er priset til 9.50 i odds

3. Dersom Spurs scorer to eller flere mål, vil de tangere sin egen rekord med henblikk på 2 eller flere mål i seks strake Premier League-kamper. 0-2 er priset til 9.00 i odds. 

2. Gareth Bale har scoret i 10 av Tottenhams 18 seriekamper på bortebane denne sesongen. Oddsen på at waliseren scorer er 2.10. 

1. Tottenham har fremdeles til gode å bli tilkjent et straffespark i Premier League-sammenheng denne sesongen. Laget er priset til 7.00 på å score fra krittmerket