Premier League: Stoke City v Liverpool - 10 ting du bør vite!


10. Stoke City har vunnet sine tre siste seriemøter mot Liverpool på Britannia Stadium. Hjemmelaget er priset til 5.80 i odds for seier.

9. I forkant av nevte tre gevinster, spilte klubbene uavgjort i to etterfølgende sesonger. Det betyr at Stoke er ubeseiret i de fem nyligste seriekampene på eget gress mot Liverpool. Uavgjort betaler 4.00 ganger innsatsen.

8. The Potters er ubeseiret i sine syv ferskeste hjemmekamper. Oddsen på Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen er 2.35. 

7. Liverpool har på sin side bare notert seg for én seier på de syv siste bortekampene - mot Tottenham forrige måned. The Reds er imidlertid favoritter til seieren med 1.62 i odds. 

Her er målene fra Liverpools 5-0 seier på White Hart Lane:

6. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte med 3-1 til hjemmelaget. En repetisjon av det utfallet er tilgjengelig til 38.00 i odds.

5. Jonathan Walters fant nettmaskene to ganger for Stoke den gangen, og priset til 15.00 i odds som kampens første målscorer.

4. Mark Hughes' gutter har ikke funnet motstanderens mål i ni av de foregående 20 kampene. At Liverpool holder rent bakover betaler 2.33 i odds.

3. Brendan Rodgers' gutter har på sin side kun gått målløse av banen i to av de 20 seneste kampene. Oddsen på at Stoke ikke slipper inn baklengs er 6.00.

2. Luis Suarez har scoret 20 mål hittil denne sesongen, men kun fem på bortebane. Uruguayaneren er priset til 3.50 i odds som kampens første målscorer.

1. Iago Aspas scoret sitt første mål for Merseyside-klubben mot Oldham Athletic i FA Cupen forrige helg. Spanjolen betaler 2.55 ganger innsatsen for scoring i løpet av kampen på Britannia.