Premier League: Southampton vs Everton - 10 ting du bør vite!


10. Southampton og Everton har spilt uavgjort i de tre seneste møtene på St Mary's Stadium. Poengdeling er priset til 3.45 i odds.

9. Disse lagene spilte 0-0, kun for andre gang iløpet av 23 innbyrdes på sørkysten, forrige sesong. Et målløst oppgjør gir 12.50 ganger innsatsen tilbake.

8. Everton slo Southampton 2-1 i det omvendte oppgjøret tilbake i desember, da Romelu Lukaku satte inn seiersmålet. Lukaku har scoret 14 mål denne sesongen, og er tilgjengelig til 2.70 i odds på å score igjen.

7. Southampton har vunnet tre av åtte hjemmekamper i 2014. Klubben er tilgjengelig til 1.42 i odds for Uavgjort/Tap i markedet Dobbelsjansen.

6. Everton har vunnet sine tre nyligste bortekamper, etter å ha tapt fire strake på fremmed gress. The Toffees omsettes til 2.40 i odds for seier.

5. The Toffees’ 2-0 seier over Manchester United forrige søndag, var lagets syvende gevinst på åtte kamper. Everton har likeledes holdt rent bakover tre ganger iløpet av de fire nyligste kampene.

4. Southampton har kun vunnet én av de fem seneste kampene - 4-0 over Newcastle tilbake i mars. The Saints er priset til 2.90 i odds for seier mot Everton.

3. Etter 4-0 seieren har Southampton kun tegnet seg for én scoring iløpet av 270 minutter med fotball - Rickie Lamberts straffespark mot Manchester City. Oddsen på at Southampton går målløse av banen er 3.55.

2. Lambert står med 12 scoringer denne sesongen, men kun tre iløpet av de 11 seneste kampene. Spissen er tilgjengelig til 3.20 i odds som målscorer på St Mary's.

1. Leighton Baines har aldri misset et straffespark i Premier League-sammenheng, og satte inn sitt 13. fra krittmerket forrige helg. Baines har skrevet seg inn i målprotokollen fire ganger i 2014, og kan handles til 12.50 i odds som første målscorer.