Premier League: Søndagens seks beste spillobjekt!


Det er atter igjen duket for en nøkkelkamp i Liverpools titteljakt. I andre enden av tabellen møtes Sunderland og Cardiff, mens gullkandidat Manchester City tar turen til Croydon for oppgjøret med Crystal Palace. 

Etter at fem av seks tips forrige helg slo til, er Mark Jones tilbake med søndagens beste spillobjekt:

 

Crystal Palace v Manchester City: Sergio Agüero som målscorer 1.83

Hvem vet hvordan tabellen hadde sett ut dersom City hadde hatt argentineren tilgjengelig hele sesongen?

Agüero var tilbake på scoringssporet med en fulltreffer mot West Bromwich mandag. Selv om Crystal Palace-forsvaret ikke slipper inn mange baklengs, er Agüero en sjelden god angriper som kan åpne ethvert forsvar.

Han kan meget vel skrive seg inn i målprotokollen på Selhurst Park, i en kamp City er nødt til å vinne.

 

Sunderland v Cardiff: Sunderland vinner - 1.85

Å sette pengene på Sunderland har ikke vært det smarteste denne sesongen. Men, etter gode resultater mot Manchester City og Chelsea, virker det å være en viss optimisme i troppen.

Gustavo Poyets mannskap er klar over at seier over Cardiff betyr at de samtidig klatrer forbi Ole Gunnar Solskjærs rødtrøyer. Likeledes; at de ikke lenger befinner seg på jumboplassen. Sunderland har gode angripere, og trolig akkurat nok til å sikre seieren.

Det vil selvsagt være typisk Nordøst-laget å trøble i et oppgjør de er forventet å gå seirende ut av, men de er verdt et lite spill søndag.

 

Liverpool v Chelsea: Liverpool leder til pause - 2.18

At Liverpool kommer kjapt ut av startblokka i kampene, har liksom vært fast takst denne sesongen. The Reds akter nok en gang å kjøre over motstanderen i innledningen - i hva som er en kamp av enorm betydning.

Liverpool har ikke gått målløse av banen i de 25 seneste førsteomgangene i Premier League. Når de går inn i dette oppgjøret, er det med vissheten om at uavgjort egentlig ikke er et dårlig resultat. De akter uansett å satse på lynraske overganger som kan knuse Chelsea.

Med Raheem Sterling i fryktinngytende form, og Luis Suarez i sedvanlig fremtoning, bør vertene gå til pause med ledelse.

 

Sunderland v Cardiff: Fabio Borini som målscorer - 2.90

Den italienske angriperen har blitt Sunderlands mann for de store anledninger. Prestasjonene på Wearside denne sesongen kan kanskje gi ham mulighet i Liverpool-laget kommende sesong. 

The Reds var åpenbart fornøyd med Borinis sene straffescoring på Stamford Bridge forrige helg. Ettersom spissen gjerne er straffeeksekutør, er oddsen på ham som målscorer generøs.

 

Crystal Palace v Manchester City: Mile Jedinak får kort - 4.00

Palace-kaptein Jedinak har hatt en formidabel sesong, og skrev seg til alt overmål inn i målprotokollen for første gang denne sesongen i seieren over West Ham forrige helg. 

Den solide midtbanespilleren er ikke fremmed for å dra lasset, og han vil på alle måter måtte være på vakt mot Manuel Pellegrinis City.

Jedinak må være mobil, men kan kjapt bli i overkant aggressiv, og dermed øke kortbeholdningen til åtte kort denne sesongen.

 

Liverpool v Chelsea: Liverpool scorer på straffespark - 5.50

Brendan Rodgers’ gutter har kun scoret fra krittmerket ved to anledninger på Anfield denne sesongen, mens de fleste straffesparkene har kommet på fremmed gress.

Det bør følgelig bety at de har et straffespark i vente foran egne fans igjen? Dersom Chelsea-forsvaret glipper på samme måte som Cesar Azpilicueta gjorde mot Sunderland forrige helg, kan du være sikker på at Steve Gerrard er klar til å ta ansvar.