Premier League: Søndagens fem beste spillobjekt!


Det handler om gullkamp så vel som jakten på en plass blant de fire beste søndag ettermiddag. Everton ønsker Arsenal velkommen til Goodison Park, mens Liverpool tar turen til Londons østkant. Her er Mark Jones med sine fem beste spillobjekt:

 

Everton vs Arsenal: Begge lagene scorer - 1.63

Begge lagene har funnet nettmaskene i Evertons fem seneste kamper, mens både The Toffees og the Gunners noterte seg for scoring i desember. Og deretter igjen i forrige måneds FA Cup-oppgjør.

Å holde rent på eget gress har ikke akkurat vært Roberto Martinez' store pre denne sesongen. Motstanderen har nemlig satt ballen bak keeper Howard i seks av de åtte seneste på Goodison Park. Legg også til at Arsenal kun har gått målløse av banen i to av sine 10 nyligste bortekamper, og dette spillobjektet er plutselig dagens banker.

 

West Ham vs Liverpool: Over 3.5 scoringer – 2.14

Det blir vanligvis rikelig med mål når disse lagene møtes. Syv av de åtte seneste kampene har endt med tre eller flere scoringer.

Som vi har vært vitne til denne sesongen, er Liverpool gjerne involvert i scoringsrike kamper. Søndagens 4-0 seier over Tottenham var 19. gang denne sesongen hvor Over 3.5 scoringer ville gått inn i Liverpools kamper denne sesongen.

En av disse kampene var 4-1 seieren hjemme mot West Ham tilbake i desember, mens the Reds også gikk seirende ut med 3-2 på Boleyn Ground forrige sesong. 

Mål står så avgjort på menyen også denne helgen.

 

Everton vinner andre omgang – 2.67

De trofaste på Goodison Park er vant til å se blåtrøyene gjøre det bra etter hvilen. Everton har scoret i andre omgang i 11 av sine 12 hjemmekamper.

For noe bedre odds; The Toffees har vunnet de siste 45 minuttene i samtlige av de syv seneste foran egne fans, noe som beviser at de er tålodige og bryter ned motstanderen over tid.

Arsenal har i tillegg kun gått seirende ut av andre omgang i én av sine syv nyligste bortekamper.

 

Liverpool scorer på straffespark – 5.50

Med sine 10 straffespark, er Liverpool den klubben som har blitt tildelt flest forsøk fra krittmerket i årets Premier League. Seks av nevnte har kommet iløpet av lagets seks seneste bortekamper. 

Selv om Steven Gerrard misset sitt tredje forsøk i 3-0 seieren mot Manchester United, er Reds-kapteinen vanligvis ekstremt stødig på straffespark. Dersom han får muligheten mot Hammers-keeper Adrian er det derimot lite trolig at han feiler.

 

Everton v Arsenal, Korrekt resultat 1-1 – 6.50

Vertene er desperate etter å sikre seg en seier, som i sin tur vil føre dem nærmere Arsenal i kampen om en plass blant de fire beste. Men, som Arsenal beviste mot Manchester City forrige uke, er de villige til å kjempe hardt for plassen de har gjort til sin "egen" under Arsene Wenger.

Mye tyder på et jevnspilt oppgjør, selv om ingenting annet enn seier er godt nok for Everton. Arsenal vet på sin side at ett poeng trolig er nok til å forære dem fjerdeplassen - sett i lys av hvor ordinær motstand som gjenstår i serieinnspurten.