Premier League: siste serierunde - 10 ting du bør vite!


10. Sir Alex Ferguson leder Manchester United for siste gang, etter 26 år i sjefsstolen. United-nestoren kan skilte med en seier i 65% av Premier League-kampene, og laget er priset til 1.80 på gevinst mot West Bromwich Albion. 

9. Kommende sesongs United-trener, David Moyes, leder også han sin klubb for siste gang. The Toffees har ikke vunnet på sine syv siste bortekamper, men er tilgjengelig til 5.25 i odds på å slå Chelsea i Moyes' avskjedskamp

8. Chelsea spiller sin 69. kamp denne sesongen, etter å ha deltatt i hele åtte turneringer siden august. Manager Rafael Benitez kan vise til seier i 57% av de 47 kampene han har ledet the Pensioners, og priset til 1.65 på seier i sin siste kamp som Chelsea-trener. 

7. Branislav Ivanovic' vinnermål i Europa League-finalen var serberens åttende scoring denne sesongen. Forsvareren kan handles til 8.00 på å finne nettmaskene igjen denne helgen

6. Arsenal har et overtak i kampen om fjerdeplassen, men trenger full pott mot Newcastle for å være helt trygge. Klubben har spilt uavgjort i sine fire seneste på St James' Park, hvis utfall betaler 4.40 ganger innsatsen. 

5. Tottenham er avhengige av seier mot Sunderland for å ha forhåpninger om å ta seg forbi Arsenal. Spurs kan skilte med 9-1-1 i hjemmemøtene mot The Black Cats i Premier League-sammenheng, og tilgjengelig til 1.25 for seier. 

4. Spurs har scoret i 21 av sine 22 seneste kamper, mens Sunderland kun har holdt rent bakover i to av sine 13 nyligste. At Tottenham scorer i begge omgangene er priset til 1.83 i odds

3. Aston Villa unngikk med nød og neppe degradering denne sesongen, og tar følgelig fatt på sin 25. sesong i toppdivisjonen etter sommeren. Søndag venter Wigan, som allerede er klare for Championship-spill. Gjestene har kun vunnet én kamp på Villa Park, og kan handles til 3.70 på seier. 

2. Dersom Southampton slår Stoke denne helgen, kan Saints klatre opp på 10.plass i serien. Det vil være klubbens beste ligaplassering siden 2002/2003-sesongen. Mauricio Pochettinos mannskap er tilgjengelig til 1.75 i odds for seier

1. Liverpool har vunnet 83% av sine Premier League-kamper hvor de har ledet til pause (10/12). The Reds omsettes til 1.60 i odds på å vinne begge omgangene mot QPR.