Premier League: Reading v Southampton - 10 ting du burde vite!


10. Reading og Southampton har møtt hverandre 35 ganger tidligere, hvorav the Saints kan vise til 13-9 (seier-tap). En ny Southampton-gevinst er priset til 2.15 i odds.

9. Southampton slo Reading 1-0 i det omvendte oppgjøret i desember (Se under). Oddsen på at historien gjentar seg - altså samme resultat - er 9.25.

 
8. The Royals sikret seg 1-1 sist lagene møttes på the Madejski, den tredje uavgjorte i løpet av de seks nyligste innbyrdes oppgjør. Uavgjort er tilgjengelig til 3.40 i odds.

7. Reading-manager Nigel Adkins møter et Southampton-mannskap som han ledet til opprykk så sent som forrige sesong. Adkins kunne vise til seiere i 54% av kampene som Saints-trener på St Mary's, men tapte sin første kamp som Reading-manager forrige helg. The Royals er outsidere her med 3.30 i odds på seier.

6. Jason Puncheon scoret vinnermålet for Southampton sist disse lagene møttes - ett av totalt seks mål som midtbanespilleren har notert seg for denne sesongen. Puncheon er priset til 3.80 på å score igjen.

5. Hal Robson-Kanu er den eneste Reading-spilleren som har funnet motstanderens mål i løpet av lagets fem siste kamper. Vingen omsettes til 5.00 på å score i løpet av kampen.

4. Southampton tok sin andre etterfølgende seier kun for tredje gang denne sesongen, med 2-1 seieren over Chelsea forrige helg. Laget har ledet ved pause i begge kampene, og priset til 3.30 i markedet Southampton/Southampton (HT/FT).

3. Reading har gått seks kamper uten å knipe et eneste poeng. Sist seier kom så langt tilbake som tidlig i februar. Berkshire-klubben er priset til 1.68 i markedet for Dobbelsjansen

2. Ricky Lambert scoret sesongens 14. mål mot Chelsea forrige helg, og spissens fulltreffere har sikret Southampton 20 poeng. Angriperen er priset til 2.40 på å score igjen lørdag. 

1. Mikele Leigertwood scoret kampens første mål på Madejski i tilsvarende oppgjør i fjorårssesongen. Spilleren har imidlertid ikke funnet kassa mer enn syv ganger i løpet av de etterfølgende 62 kampene. Midtbanespilleren er priset til 19.00 i odds på å åpne scoringsballet lørdag. 

Sats på alle Premier League-kampene her!