Premier League: Reading v QPR - 10 ting du bør vite!


10. Reading har tapt åtte av sine ni siste kamper. Berkshire-klubben har faktisk ikke vunnet en eneste kamp siden de slo Sunderland i starten av februar. 

9. Harry Redknapps Rangers står med beskjedne fire seiere denne sesongen - divisjonens svakeste. QPR-seier er uansett priset til 2.65 i odds

8. Uavhengig av utfallet i søndagens kamp, blir begge klubbene degradert dersom Aston Villa slår Sunderland mandag. 

7. Midtbanespiller Mikele Leigertwood spilte 131 kamper for QPR før han gikk til Reading i 2011. Leigertwood er priset til 7.00 i odds på å score mot sin gamle arbeidsgiver. 

6. Det omvendte oppgjøret endte 1-1 på Loftus Road. En reprise av nevnte utfall kan handles til 6.75 i odds


5. Harry Redknapp har dårligere seiersrate enn sine forgjengere Mark Hughes og Neil Warnock. At Reading vinner eller spiller uavgjort i markedet for Dobbelsjansen er tilgjengelig til 1.48 i odds. 

4. The Royals har Premier Leagues svakeste målforskjell (-28), mens Rangers følger hakk i hæl med sine -27. At begge lagene scorer gir 1.65 ganger pengene tilbake. 

3. Loic Remy har funnet nettmaskene fem ganger etter overgangen fra Marseille i januar. Franskmannen er priset til 6.50 i odds på å score kampens første mål mot Reading

2. Lagkameraten Adel Taarabt har notert seg for like mange scoringer som Remy. Den tidligere Tottenham-spilleren kan handles til 3.75 i odds på å score i løpet av kampen. 

1. Adam Le Fondre er Readings ledende toppscorer med 12 fulltreffere på samvittigheten. Spissen er tilgjengelig til 6.00 på å åpne scoringsballet søndag.