Premier League: Reading v Man United - 10 ting du bør vite!10. Reading og Manchester United har møtt hverandre 16 ganger tidligere, hvorav Old Trafford-klubben kan vise til 8-1 i antall seiere. United-seier er priset til 1.40 i odds.

9. Readings hittil eneste seier over United kom i FA Cupen, januar 1927, da the Royals vant 2-1. Det samme resultatet er tilgjengelig til 24.00 lørdag.

8. Klubbene møttes sist i januar 2008. Den gangen satte United inn to mål i andreomgangen, og fastsatte dermed sluttresultatet til 2-0. En reprise av kamputfallet er priset til 8.50.

7. Wayne Rooney scoret kampens første mål i det 77. spilleminutt den gangen. Målet var ett av totalt 18 som den tidligere Everton-spissen tegnet seg for i 2007/2008-sesongen. Rooney står foreløpig med kun tre scoringer for United inneværende sesong, og gir deg 4.75 ganger innsatsen dersom han scorer kampens første.

6. Reading vant sesongens første kamp i forrige hjemmekamp. 2-1 seieren over Everton var the Royals' første hjemmeseier siden april. Brian McDermotts mannskap er tilgjengelig til 8.25 ganger for seier lørdag.

5. United har kun spilt uavgjort ved én anledning i løpet av sine 22 seneste Premier League-kamper på bortebane. Laget har ennå ikke delt poeng med noen motstander inneværende sesong, og priset til 1.10 på seier i markedet DNB.

4. 78% av målene som Reading har sluppet inn i seriesammenheng har kommet i andreomgangen. United har på sin side slått tilbake hele ni ganger - samtlige turneringer inkludert - denne sesongen. Reading/United i markedet HT/FT gir 20.00 ganger pengene tilbake.

3. United scorer i snitt to pr bortekamp, men satte hele tre bak Aston Villa-keeperen sist de var på reisefot. Sir Alex Fergusons menn er priset til 2.00 på å score i begge omgangene.

2. Pavel Pogrebnyak kan vise til fem mål inneværende sesong, men har ikke funnet veien til nettmaskene siden 2-2 kampen mot Swansea i oktober. Spissen er priset til 12.50 som kampens første målscorer, mens oddsen på at han scorer i løpet av kampen er 4.00.

1. Manchester Uniteds Robin van Persie er favoritt til å score kampens første mål med 4.25 ganger innsatsen. Angriperen har notert seg for 12 mål på 19 kamper allerede denne sesongen, selv om han bare kan vise til én fulltreffer på de fire siste kampene. Nederlenderen er priset til 1.90 på å ikke score.