Premier League: QPR v Wigan - 10 ting du bør vite!


10. QPR har kun vunnet én av sine syv seneste på hjemmebane i Premier League-sammenheng. En ny seier hjemme på Loftus Road er priset til 2.35 i odds.

9. Wigan har vunnet sine tre nyligste - samtlige turneringer inkludert - og totalt fem seiere på sine siste seks kamper. The Latics er tilgjengelig til 2.95 på seier mot QPR.

8. Roberto Martinez' mannskap har kun spilt uavgjort ved to anledninger på bortebane inneværende sesong. QPR har på sin side delt poengene broderlig hele syv ganger. Uavgjort er tilgjengelig til 3.40.

7. Det omvendte oppgjøret endte 2-2 på DW Stadium. En reprise av utfallet gir 14.00 ganger innsatsen tilbake.

6. James McCarthy tegnet seg for to scoringer for Wigan i nevnte oppgjør. 22-åringen er priset til 18.00 på å score kampens første mål mot QPR.

5. Wigans toppscorer denne sesongen er Arouna Kone. Angriperen står bokført med 12 scoringer - alle turneringer inkludert - siden overgangen til Athletic forrige sommer. Kone er tilgjengelig til 3.20 på å score i løpet av kampen. 


4. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør, endte med 3-1 seier i favør av Wigan. Det samme utkommet nå er priset til 19.00 i odds.

3. Loic Remy scoret sitt fjerde for London-klubben i kampen mot Fulham mandag kveld. Angriperen omsettes til 2.60 i odds på å score i løpet av kampen.

2. Franskmannen misset på straffespark bare få minutter før han fant nettmaskene. At QPR scorer fra krittmerket søndag, er priset til 7.00.

1. The Latcis har til gode å være involvert i et målløst oppgjør denne sesong. 0-0 mot QPR gir 11.00 ganger pengene tilbake.