Premier League: QPR v Reading - 10 ting du bør vite10. Søndagens kamp er den første gangen disse lagene har møtt hverandre i toppdivisjonen. Klubbene har møtt hverandre 81 ganger tidligere, hvorav Reading kan vise til 37 gevinster - Ti mer enn QPR. The Royals er priset til 4.40 på seier søndag.

9. QPR slo sine London-rivaler 3-1 i november 2010. En ny Rangers-seier er tilgjengelig til 1.80, mens samme resultat er priset til 15.00.

8. QPR - den gang under ledelse av Neil Warnock - tok ledelsen ved Abel Taarabt på straffespark, og ledet videre ved pause. Etter hvilen noterte White City-klubben seg for ytterligere to scoringer. At QPR vinner begge omgangene gir deg 2.75 ganger innsatsen tilbake.

7. Ingen av lagene har vunnet i Premier League-sammenheng denne sesongen, og står sammenlagt med kun syv poengdelinger på 17 seriekamper. Uavgjort på Loftus Road er priset til 3.60.

6. Reading slapp inn tre baklengs i andreomgangen mot Arsenal i midtukekampen, og kastet dermed bort en 4-1 ledelse. The Royals er priset til 2.70 på å slippe mål i begge omgangene.

5. Disse lagene møttes seneste i 2. Runde av Ligacupen. Reading vant 3-2 i en kamp hvor lagene evnet totalt 22 skudd på mål. Over 4.5 scoringer er tilgjengelig til 5.50 ganger innsatsen.

4. Mark Hughes' mannskap har tapt seks av sine åtte seneste kamper, men har likevel tegnet seg for én scoring i snitt i løpet av perioden. Bunnlaget i Premeir League er priset til lusne 1.12 på å score søndag.

3. Adam Le Fondre er den eneste av lagenes spillere som har konvertert et straffespark denne sesongen. Fulltrefferen kom i Readings seriedebut mot Stoke. Berkshire-klubben er priset til 9.00 på å score fra krittmerket nok en gang.

2. De tre seneste møtene mellom disse lagene har gjennomsnittlig inneholdt 8.3 cornere pr kamp. Under 11.5 hjørnespark søndag gir deg i så fall 1.75 ganger innsatsen tilbake.

1. Ingen av lagene har gått inn i kampens siste 10 minutter med føringen i kampen. Søndagens oppgjør er priset til 5.75 på å ende uavgjort både ved pause og fulltid, og 12.50 på å ende målløs.