Premier League Oppsummering: O’Brien redder poeng for Hammers


West Ham 1-1 Stoke City

Tony Pulis’ mannskap dominerte i store deler av førsteomgangen, og kunne gå til pause med 1-0 ledelse. Etter Joey O'Briens utligning tidlig i 2. omgang, måtte gjestene kjempe for å få med seg ett poeng.

Etter en jevnspilt innledning, fikk Stoke hjørnespark fra høyre. Mens hjemmelaget forventet en høy ball inn i feltet, sendte i stedet Glenn Whelan avgårde et lavt skudd som Jonathan Walters ekspederte i mål.

Hjemmepublikummet hadde i sannhet ikke mye å juble over, og måtte vente i 26 minutter før West Ham i det hele tatt kom til sin første sjanse. Asmir Begovic reddet oppskriftsmessig Kevin Nolans forsøk.

The Hammers tok seg sakte men sikkert inn i kampen igjen, selv om Stokes Steven N'Zonzi var nære på ved å doble gjestenes ledelse med to stk langskudd. Det første forsøket gikk håpløst tilside for målet, mens det andre skuddet smalt i stolpen.

West Ham gikk rett i angrep etter pause, og Stoke-keeper Begovic hadde allerede vært nødt til å redde Nolans heading fra kloss hold, da O'Brien sikret utligningsmålet. Backen førte ballen fremover på banen, og søkte inn i boksen for selv å konvertere innlegget.

Vertene fortsatte å presse, og Modibo Maiga kom nærmest etter en times spill. Stoke skapte lite, mens den siste halvtimen inneholdt sparsomt med sjanser fra noen av lagene. West Ham virket å komme nærmest, men hadde heller ikke mye å by på.

West Ham forblir på syvende plass, og er nå priset 60.00 for en plass blant de fire beste. Tottenham venter i neste kamp for Sam Allardyce, hvor West Ham er priset til 5.65 på seier. Stoke ligger på sin side på 14.plass, og tilgjengelig til 2.15 på å beseire Fulham i lørdagens hjemmekamp.