Premier League: Onsdagens Tippetips!


Chelsea 1.45, uavgjort 4.40, Fulham 7.00

Chelseas elendige form er veldokumentert, men også Fulham har tapt sine to seneste kamper. The Cottagers har slitt i Brede Hangelands fravær, og vertene ønsker garantert å utnytte London-naboens defensive svakheter. Chelsea er naturlige favoritter, men gjestene har en brukbar statistikk på Stamford Bridge. Fjorårets tilsvarende oppgjør endte 1-1.

The Pensioners bør ha kvalitetene til å dra dette i land, og det er to gode kandidater i markedet for målscorere. Gary Cahil er tilgjengelig til 7.75, mens Dimitar Berbatov er priset til 3.75. Et tryggere alternativ er over 2.5 scoringer til 1.55 i odds.

Resultattips: Chelsea 2-1 Fulham (8.00)


Everton 2.35, uavgjort 3.40, Arsenal 2.90

Arsenals overbevisende 5-2 seier over naboene Spurs for 10 dager siden, er ikke nok til å dekke over de tydelige sprekkene. Klubben står nemlig kun med to gevinster på sin seks seneste kamper. Everton befinner seg på femteplass, men savnet åpenbart Marouane Fellaini og Kevin Mirallas i oppgjøret mot Norwich forrige helg.

Det er to lag som sliter som møtes til dyst onsdag, tabellposisjonene deres til tross. Dette ligger an til å bli akkurat så jevnt som oddsen indikerer, og jeg akter å satse på uavgjort i tillegg til at begge lagene scorer (1.57).

Resultattips: Everton 1-1 Arsenal (6.75)


Southampton 2.05, uavgjort 3.45, Norwich 3.50

Begge disse lagene har sikret seg viktige poeng de seneste ukene, og er således på vei bort fra nedrykksstreken. Lagenes oppadgående form gjør dette til et vanskelig oppgjør å spå utfallet av. Norwich har vært mest imponerende med en seiersrekke som inkluderer trepoengere mot Arsenal og Manchester United. Fordelen av hjemmebane skal normalt være utslagsgivende, og Saints bør om ikke annet unngå tap.

En seier kan føre southampton opp på en relativt trygg 14.plass, men Norwich bør ha kvaliteter i laget til å sikre poengdeling. Uruguyaneren Gaston Ramirez representerer gode avkastningsmuligheter med 3.50 som målscorer i løpet av kampen.

Resultattips: Southampton 2-2 Norwich (12.50)

Stoke 1.95, uavgjort 3.40, Newcastle 3.95

Tony Pulis’ mannskap fortsetter å kjempe seg til gode resultater. 1-0 seieren over Fulham var det siste i rekken, noe som sørget for at the Potters passerte Newcastle på tabellen. Sistnevnte tapte 0-2 mot Southampton, men mye av The Magpies' dårlige form kan tilskrives lagets Europa League-deltagelse. Det er grunn til å mistenke at flere av spillerne er slitne, og den tredje kampen på mindre enn en uke er ikke til hjelp i så måte.

På hjemmebane er Stoke vanskelige å slå. Til tross for at oddsen på uavgjort er fristende, bør vertene kunne ta dette. Peter Crouch som målscorer i løpet av kampen er priset til 2.60.

Resultattips: Stoke 2-1 Newcastle (9.00)


Swansea 2.35, uavgjort 3.40, West Brom 2.90

West Bromwich-spillerne har ved gjentatte anledninger snakket ned egne prestasjoner de seneste ukene. Tabellen lyver imidlertid ikke - selv ikke på denne tiden av sesongen -, og Steve Clarkes menn står med fem strake trepoengere i forkant av dette oppgjøret.

Michael Laudrups Swansea er på sin side ubeseiret på sine fire seneste. Selv om The Swans er vanskelige å slå, har tre av nevnte kamper endt uavgjort. Mange vil satse på at onsdagens kamp ender med poengdeling, men West Bromwich er i dytten og bør kunne ta dette. At begge lagene finner veien til nettmaskene er uansett et tryggere spill, priset til 1.60.

Resultattips: Swansea 1-2 West Brom (11.00)


Spurs 2.25, uavgjort 3.45, Liverpool 3.05

Liverpool har sannelig ikke mye å vise til fra turene til White Hart Lane de siste årene. The Reds har tapt de fire seneste i hovedstaden, men Brendan Rodgers' mannskap er på oppadgående. 0-0 mot Swansea søndag forteller oss imidlertid at gjestene er et stykke unna å kjempe om en plass blant de fire beste i serien.

Spurs var tilbake til sitt sedvanlige jeg i seieren over West Ham sist. Dersom de kan holde den samme gode driven i fortsettelsen, bør de kunne ta alle tre poengene i kveld. At begge lagene scorer er vanligvis "bankers" når Tottenham er i aksjon. Sistnevnte er priset til 1.57.

Resultattips: Spurs 2-1 Liverpool (9.25)


Manchester United 1.23, uavgjort 6.50, West Ham 12.00

United fikk seg en overraskelse mot QPR i helgen. Det burde uansett ligge an til en mer overbevisende oppvisning mot et West Ham-lag. Sam Allardyces' mannskap kunne i realiteten ringt til Spurs og sagt at de ikke gadd å møte opp. Så dårlig var innsatsen på White Hart Lane søndag.

The Hammers har bare vunnet én av fem kamper etter en flott sesonginnledning. Den svake trenden ligger ikke an til å snu her. Over 3.5 scoringer er tilgjengelig til 2.05.

Resultattips: Manchester United 3-1 West Ham (10.50)