Premier League: Newcastle v Liverpool - 10 ting du bør vite!


10. Newcastle United og Liverpool har møtt hverandre 153 ganger tidligere. The Reds kan vise til et klart overtak med 73-42 (seier-tap). En ny Liverpool-seier er priset til 2.30 i odds

9. Newcastle har vunnet de to seneste møtene disse lagene imellom på St James' Park. Oddsen på at the Magpies tar full pott er 3.00. 

8. Papiss Cisse scoret begge av Newcastles mål i forrige kamp. Senegaleseren omsatte to av i alt tre sjanser til scoringer. Cisse har 13 fulltreffere denne sesongen, og tilgjengelig til 2.70 på å score igjen lørdag. 

7. Liverpool vant sist på St james' Park i 2008 med sifrene 5-1 (se under). Steven Gerrard åpnet scoringsballet, og skulle senere tegne seg for ytterligere et mål. Midtbanegeneralen er priset til 10.50 på å score kampens første mål. 


 
6. Disse lagene spilte uavgjort for første gang på 14 kamper i sesongens omvendte oppgjør. Luis Suarez bragte balanse i regnskapet etter at Yohan Cabaye ga Newcastle ledelsen. Uavgjort kan handles til 3.40 i odds. 

5. Newcastle har kun vunnet én av sine syv nyligste. Alan Pardews menn har til alt overmål sluppet inn to baklengs i snitt. Da er det kjekt å vite at oddsen på at Liverpool scorer i begge omgangene er 3.15

4. Daniel Sturridge scoret sitt første Liverpool-mål siden midten av februar i søndagens kamp. Det var i tillegg den tidligere Chelsea-spissens niende fulltreffer (klubb og landslag inkludert) denne sesongen. Angriperen er favoritt i markedet for første målscorer med 6.75 i odds. 

3. Yohan Gouffran fant veien til nettmaskene for første gang på 11 kamper mot West Bromwich. Spissen er priset til 3.00 på å score lørdag. 

2. Liverpool har måttet ta til takke med uavgjort i sine tre seneste kamper. Laget har imidlertid kun tapt én av de siste ni oppgjør. Brendan Rodgers' mannskap er tilgjengelig til 1.38 for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen. 

1. Sist et møte mellom disse lagene endte med under to mål, var i mars 2005 - 13 kamper tilbake i tid (Newcastle 1-0 Liverpool). Under 1.5 scoringer i lørdagens kamp er priset til 4.10 i odds