Premier League: Manchester United vs Norwich - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United har vunnet fem av de seks nyligste møtene med Norwich City. United er priset til 1.35 i odds på å vinne i Ryan Giggs' manager-debut.

9. Disse lagene har allerede møtt hverandre på Old Trafford denne sesongen - i Ligacupen. United gikk seirende ut med 4-0 for andre gang på rad. Det samme resultatet er tilgjengelig til 14.00 i odds.

8. Norwich har ikke scoret på sine tre seneste besøk på Old Trafford. The Canaries omsettes til 2.20 i odds på ikke å finne nettmaskene lørdag.

7. Norwich slo seneste United på Old Trafford i august 1989 - 2-0. Norwich betaler 8.50 ganger innsatsen for sin første seier på ni forsøk.

6. Iløpet av nevnte ni kamper har Norwich kun maktet å score tre ganger. Oddsen på at Neil Adams' gutter scorer i begge omgangene er 6.75.

5. Uniteds seks seneste hjemmekamper har gitt 2-2-2, mens Norwich har tapt samtlige av sine åtte nyligste på bortebane. Uavgjort kan handles til 5.00 i odds.

4. Gary Hooper scoret sitt første mål siden 2. juledag i forrige helgs oppgjør mot Liverpool. Den forhenværende Celtic-spiller står med åtte scoringer denne sesongen, og er priset til 4.25 i odds som målscorer.

3. Wayne Rooney har ikke scoret for United iløpet av sine tre ferskeste opptredener. Sist angriperen skrev seg inn i målprotokollen, var mot Aston Villa forrige måned. Oddsen på at Rooney ikke scorer er 2.00.

2. Juan Mata har på sin side scoret tre mål på like mange kamper for United - etter å ha gått ni kamper uten scoring for sin nye arbeidsgiver. Mata omsettes til 2.80 i odds som målscorer. 

1. Uniteds fire seneste Premier League-kamper på Old Trafford har gitt Over 2.5 scoringer. Oddsen på at det samme skjer lørdag er 1.55.