Premier League: Manchester United v Newcastle - 10 ting du bør vite!


10. Disse lagene møttes tre ganger forrige sesong, hvorav Manchester United gikk seirende ut ved alle anledningene. The Red Devils er priset til 1.52 i odds på å ta sin fjerde strake seier mot Newcastle.

9. Etter 0-6 tapet på Old Trafford i 2008, har Newcastle evnet uavgjort to ganger i løpet av de fire nyligste bortekampene mot United. Poengdeling er tilgjengelig til 4.25 i odds.

Se høydepunktene fra 6-0 kampen her: 

8. Onsdagens 0-3 tap mot Swansea satte punktum for the Magpies' fire kamper lange seiersrekke. Newcastle har fortsatt til gode å tape to på rad denne sesongen, og omsettes til 2.60 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. Uniteds 0-1 tap mot Everton onsdag var første nederlag siden september, og fjerde gangen de gikk målløse av banen denne sesongen. Oddsen på at United ikke scorer lørdag er 7.00.

6. United har ikke maktet å vinne noen av de fem kampene hvor Robin van Persie ikke har vært på banen inneværende sesong. Hollenderen er tvilsom også lørdag, men like fullt favoritt i markedet for målscorere til 1.92 i odds.

5. United vant dette oppgjøret 4-3 26. desember forrige sesong. Javier Hernandez fant nettmaskene i 89. spilleminutt. Mexicaneren har kun notert seg for én eneste fulltreffer denne sesongen, og priset til 4.80 i odds som kampens siste målscorer

4. Loic Remy står med åtte scoringer på sine 12 Premier League-kamper denne sesongen, hvorav 50% av målene har kommet på bortebane. Franskmannen har likevel ikke sørget for nettsus i etterfølgende kamper. Landslagsspilleren betaler 9.00 i odds som første målscorer

3. 43% av Manchester Uniteds angrepsspill har funnet sted på høyrekanten. Nåværende ving Antonio Valencia har skrevet seg inn i målprotokollen tre ganger denne sesongen, og kan handles til 5.75 i odds for scoring lørdag

2. Ni av Newcastles seneste 11 Premier League-kamper har endt med Over 2.5 scoringer. Oddsen på Over 3.5 mål lørdag omsettes til 2.60 i odds.

1. Newcastles mestscorende - etter Loic Remy - er Yoan Gouffran (4). 27-åringen har tre mål på sine fem kamper, og priset til 5.75 i odds for scoring mot United

Sats på Manchester United vs Newcastle her!