Premier League: Manchester United v Chelsea - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United og Chelsea møtte hverandre hele fem ganger forrige sesong, hvorav the Blues gikk seirende ut ved tre anledninger. Èn kamp endte uavgjort, mens United kunne notere seg for én seier. Chelsea er priset til 2.85 i odds på å vinne mandagens oppgjør

9. The Blues slo United på Old Trafford forrige sesong, og maktet å holde United til 2-2 i FA Cupen. Jose Mourinhos gutter er tilgjengelig til 1.50 i odds for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen. 

8. United-manager David Moyes åpnet med 4-1 mot Swansea forrige helg, til tross for kun 46.3% ballinnehav. Oddsen på at United vinner er 2.47. 

7. Disse lagene har kun spilt uavgjort i to av de 14 nyligste møtene. Poengdeling mandag er priset til 3.40

6. Disse oppgjørene har ikke endt 0-0 siden mai 2007 på Stamford Bridge. I løpet av de 22 etterfølgende innbyrdes har begge lagene funnet nettmaskene ved 15 anledninger. Oddsen på at begge lagene scorer mandag kveld er 1.53. 

5. I løpet av sin første periode i Chelsea, kunne Mourinho vise til 5-3-1 mot Manchester United. The Blues betaler 2.00 i odds i markedet Draw No Bet

4. Chelsea har vunnet begge sine innledende kamper denne sesongen, og har sågar scoret i begge kampene. London-klubben er priset til 2.08 i odds for å score Over 1.5 mål på Old Trafford. 

3. United noterte seg for åtte skuddforsøk mot Swansea da Robin van Persie scoret to mål i andre kamp på rad. Nederlenderen er tilgjengelig til 4.40 i odds på å score kampens første mål

2. Frank Lampard åpnet scoringskontoen med scoring mot Hull forrige helg. Den engelske landslagsspilleren tegnet seg for 23 scoringer forrige sesong - klubb og landslag inkludert -, og betaler 4.20 ganger innsatsen for en ny fulltreffer mandag. 

1. United og Chelsea har totalt vunnet åtte av de ni siste Premier League-titlene. The Red Devils regnes som tredjefavoritt (3.90) på å forsvare tittelen, mens Chelsea er å finne på plassen over (3.20).