Premier League: Man United v Tottenham - 10 ting du bør vite!10. Manchester United har møtt Tottenham 176 ganger tidligere. 84 av møtene har endt med seier, og en ny gevinst er priset til 1.57 lørdag.

9. Av de resterende 92 kampene har Spurs vunnet nøyaktig halvparten (46). Andre Villas-Boas' mannskap er tilgjengelig til 5.50 på å sikre seg den 47. seieren.

8. Spurs har ikke slått United i noen turneringer på over et tiår. Vi snakker om 27 kamper som strekker seg helt tilbake til 3-1 seieren på hjemmebane i mai 2001. En ny 3-1 seier til Spurs gir 38.00 ganger innsatsen tilbake.

7. Midtbanespiller Willem Korsten tegnet seg for to scoringer for Spurs den gangen. Nåværende midtbanespiller Moussa Dembele er tilgjengelig til 17.00 på å åpne scoringsballet, mens Tottenham som lag er priset til 2.90 på å score først.

6. United har vunnet begge kampene mot Spurs i to av de tre foregående sesongene, med 2.3 scoringer pr kamp. Over 2.5 scoringer er verdsatt til 1.62 i odds.
 
5. Jermain Defoe har allerede notert seg for fire scoringer i Tottenham-trøya denne sesongen. Han har imidlertid ikke scoret mer enn fem i løpet av 22 kamper mot Manchester United. Den engelske landslagsspissen er Tottenhams favoritt til å score først med 9.00 i odds.

4. Hele syv United-spillere regnes som mer sannsynlige scorere av kampens første mål. Robin van Persie er favoritten med 4.50 ganger innsatsen tilbake. Nederlenderen har funnet veien til nettmaskene fem ganger allerede, og priset til 2.00 på at han scorer i løpet av kampen.
 
3. Spurs har aldri vunnet på Old Trafford i Premier League-sammenheng. Laget fra Nord-London kan bare vise til fire uavgjorte i løpet av de seneste 22 sesongene. En ny poengdeling i Manchester - i så fall den første på seks år - er priset til 4.10 i odds.

2. Dommer Mark Clattenburgs dommeravgjørelse hjalp United-keeper Roy Carroll til å holde nullen for tredje gang mot Spurs i 0-0 oppgjøret i 2005. Reprisen viser imidlertid at Pedro Mendez' langskudd faktisk var over linja. Et nytt målløst oppgjør er priset til 16.00.

1. Wayne Rooney kan være tilbake i førstelleveren etter å ha vært ute med kuttskade i låret. Spissen har scoret syv mål på 12 kamper tidligere mot Tottenham. Oddsen på at den tidligere Everton-spissen scorer nok en gang lørdag, er 4.90