Premier League: Man United v Swansea - 10 ting du bør vite!


10. Manchester United har vunnet to av sine totalt tre Premier Leauge-møter mot Swansea City. Den tredje kampen endte uavgjort. At United vinner eller spiller uavgjort er tilgjengelig til 1.05 i odds

9. Swanseas seier mot Wigan i midtukeoppgjøret var lagets første siden starten av mars. Michael Laudrups gutter er priset til 3.60 i markedet for Dobbelsjansen.

8. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør, som også var Runde 37 i Premier League, endte med 2-0 i favør av Manchester United. En reprise av dét utfallet kan handles til 7.25 i odds. 

7. Inneværende sesongs omvendte endte 1-1. Det samme resultatet gir 10.00 ganger innsatsen tilbake

6. Patrice Evra scoret kampens åpningsmål den gangen. Den franske forsvarsspilleren betaler 17.00 i odds på å gjenta bedriftene på Old Trafford. 

5. Manchester United har tapt to av sine tre siste hjemmekamper i seriesammenheng. Swansea er likevel raust priset med 11.00 i odds for seier. 

4. Under ledelse av Sir Alex Ferguson har Manchester United vunnet 304 av 404 Premier League-kampene på Old Trafford. Det tilsvarer 75% seiersrate. The Red Devils er tilgjengelig til 1.28 i odds på seier i Sir Alex' avskjedskamp. 

3. Robin van Persie har scoret seks ganger i sine fem seneste opptredener. Oddsen på at nederlenderen finner nettmaskene på nytt er 3.50

2. Wayne Rooney er Uniteds toppscorer i Fergusons regjeringsperiode - 141 mål. Rooney er priset til 2.00 på å score kampens første mål søndag. 

1. United har fremdeles ikke pådratt seg straffespark i årets Premier League. At Swansea scorer fra krittmerket betaler 12.00 ganger innsatsen tilbake