Premier League: Man United v Man City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester-lagene har møtt hverandre 147 ganger tidligere, hvorav United kan vise til 59-39 (Seier-Tap) mot erkerivalen City. En ny United-seier er tilgjengelig til 2.15 i odds.

9. Manchester City har vunnet fem av sine seks seneste, og er priset til 3.40 på å ta alle poengene mandag.

8. Roberto Mancinis mannskap har holdt rent bakover i alle av nevnte fem seiere, og omsettes til 6.00 i odds på å vinne uten å slippe inn baklengs mot United.

7. Disse lagene har kun spilt uavgjort ved én anledning i løpet av de 14 seneste møtene - 0-0 i november 2010. Uavgjort kan handles til 3.40 i odds.

6. United slo City 3-2 i det omvendte oppgjøret i desember (Se Under). Den gang ble Robin van Persie dagens store helt med sin sene scoring. Den nederlandske landslagsspilleren har ikke funnet nettmaskene på ni kamper, men likevel priset til 2.40 på nettsus mandag. 


5. City ydmyket byrivalen 6-1 i det samme oppgjøret i fjor - klubbens første seier på Old Trafford siden februar 2008. Edin Dzeko har notert seg for to scoringer den seneste tiden, og priset til 3.10 på å score igjen.

4. Uniteds nyligste tre kamper har alle endt 1-0 (To seiere og ett tap). 1-0 til hjemmelaget er tilgjengelig til 9.75 i odds. 

3. Carlos Tevez har scoret syv mål i løpet av sine seks siste kamper for City. Kun ett av målene har imidlertid kommet på fremmed gress. Argentineren er priset til 12.00 på å score to mål.

2. Wayne Rooney har på sin side fem fulltreffere på de seks nyligste (klubb og landslag inkludert). Det betyr at den forhenværende Everton-angriperen står med 22 scoringer totalt denne sesongen. United-spissen betaler 3.50 ganger innsatsen dersom han scorer flere mål enn Tevez. Sistnevnte gir 4.50 i odds på det motsatte. 

1. Det har vært tre røde - og 35 gule kort i løpet av de foregående seks innbyrdes oppgjør mellom disse lagene. En ny marsjordre mandag er tilgjengelig til 3.20 i odds

 
1. There have been three red cards and 35 yellows in the past six games between these two sides. Another dismissal on Monday can be backed at 3.20.

Sats på alle Premier League-kampene her!