Premier League: Man City v Sunderland - 10 ting du bør vite!10. Manchester City ønsker å sikre seg den andre seieren på rappen for første gang denne sesongen. Motstander Sunderland har aldri vunnet en bortekamp mot City. Robert Mancinis mannskap er favoritter med 1.25 i odds på hjemmeseier.

9. Martin O'Neills menn var det eneste laget som kunne reise fra Eastlands med ett poeng i bagasjen forrige sesong. Skulle det evne å gjøre det enda bedre lørdag, betaler det i så fall 12.00 ganger innsatsen.

8. Begge klubbene er ubeseiret i Premier League-sammenheng inneværende sesong. Etter uavgjort i tilsvarende oppgjør i fjor, er poengdeling tilgjengelig til 5.65 lørdag.

7. En 3-1 ledelse til tross, endte fjorårets kamp med 3-3 på The City of Manchester Stadium. En reprise av forrige sesongs oppgjør er priset til 80.00 i odds.

6. Gareth Barry ligger an til å få sin 550. klubbkamp dersom han stiller fra start for Manchester City. Midtbanespilleren er priset til 6.75 på å markere hendelsen med en scoring.

5. City-spissen Mario Balotelli fant veien til nettmaskene på straffespark mot Borussia Dortmund onsdag kveld. Italieneren er tilgjengelig til 5.00 på å score kampens første mål mot Sunderland.

4. Adam Johnson fikk 73 kamper for Manchester City, og noterte seg for 11 mål. Den engelske landslagsspilleren er priset til 7.00 på å score mot sin gamle arbeidsgiver.

3. Sommeren nyerverlvelse - Steven Fletcher - står bak Sunderlands totale målbeholdning (5) denne sesongen. Skotten står bokført med syv scoringer på sine syv seneste Premier League-kamper. Spissen er priset til 1.14 på å ikke score mot City.

2. Manchester City har fremdeles til gode å score på straffespark i Premier League-sammenheng denne sesongen. Oddsen på at det skjer lørdag, er 4.50 ganger innsatsen.

1. Roberto Mancinis menn er den eneste regjerende seriemesteren som noen sinne har sluppet inn baklengs i sine seks innledende kamper. Sunderland-seier uten baklengs betaler 20.00 ganger innsatsen.