Premier League: Man City v Arsenal - 10 ting du bør vite10. Manchester Cityhar slått Arsenal i fire av de fem seneste oppgjørene på Etihad Stadium (alle turneringer sammenlagt). The Blues er favoritter til seieren søndag med 1.70 i odds.

9. Roberto Mancinis mannskap har ikke tapt på 31 hjemmekamper. Arsenal-seier er priset til 4.90.

8. Bare to av  nevnte 31 kamper har endt uavgjort - mot Fulham og Sunderland. Poengdeling søndag er tilgjengelig til 3.85.

7. I fjorårets tilsvarende oppgjør gikk hjemmelaget seierende ut med 1-0. En reprise av utfallet er priset til 9.00 i odds.

6. David Silva var målscoreren i fjorårskampen, og sikret alle tre poengene med en scoring åtte minutter etter hvilen. Den spanske midtbanespilleren er priset til 4.20 på å finne nettmaskene søndag.

5. Spissen Edin Dzeko scoret Citys første mot Real Madrid i midtuke-oppgjøret. City-spissen er tilgjengelig til 6.25 på å score kampens første mål mot Arsenal.

4. Arsenal-spissen Olivier Giroud har fremdeles tilgode å finne nettmaskene for sin nye arbeidsgiver. Den forhenværende Montpellier-angriperen er priset til 1.17 på at måltørken fortsetter på the Etihad.

3. Gervinho er tilgjengelig til 20.00 ganger innsatsen på å score minst to mål. Spissen tegnet seg for to fulltreffere mot Southampton forrige helg.

2. Vi har vært vitne til fire røde kort i løpet av de seneste fire oppgjørene disse lagene imellom. Manchester City-kaptein Vincent Kompany er priset til 25.00 på å få marsjordre søndag.

1. City har ikke evnet å score i fire av sine fem nyligste kamper mot Arsenal. Arsene Wengers menn har på sin side ikke maktet å finne målet i fem av syv nylige oppgjør mot City (alle turneringer inkludert). Arsenal-seier uten baklengs er tilgjengelig til 8.00 i odds, mens hjemmelaget er priset til 3.20 på å klare det samme.