Premier League: Lørdagens TippetipsEverton 1.42, uavgjort 4.45, Norwich 7.50

Chris Hughtons Norwich er på alle måter Premier Leagues formlag. Klubben er ubeseiret på sine fem seneste, noe som inkluderer seiere over Arsenal og Manchester United. Hughton har gitt mye av æren for de gode resultatene til keeper John Ruddy. Den engelske landslagskeeperen skal få det hett rundt ørene nok en gang. Everton sliter med skader på nøkkelspillere, og Phil Nevilles mulige fravær skiver seg inn i en lang rekke. Kevin Mirallas, Victor Anichebe og Tony Hibbert er alle langtidsskadede. Marouane Fellaini er suspendert, noe som gjør at Norwich øyner håp om et godt resultat mot et svekket Everton. Dette tegner til å bli et jevnspilt oppgjør, men forvent at Everton tar seieren. At begge lagene scorer til 1.72 er et meget godt spill.

Resultattips: Everton 2-1 Norwich (8.00)


Manchester United 1.18, uavgjort 7.00, QPR 15.00

Dette skal ikke være den vanskeligste kampen å spå utfallet av. Selv om "sikre spill" som dette gjerne kan falle i fisk, er det vanskelig å se for seg at QPR skal kunne reise tilbake med noe fra dette oppgjøret. The Rs var fryktelig svake mot Southampton forrige helg, og skadebegrensning er det eneste gjestene kan satse på. United har ikke akkurat prikket inn storformen, men Wayne Rooney ligger an til å være tilbake. Likeledes virker Red Devils' forsvarskrise å nærme seg slutten, nå som Phil Jones, Chris Smalling og Jonny Evans er på vei tilbake. 23 poeng skiller disse lagene, noe som indikerer en lang ettermiddag for Mark Hughes. Sats på hjemmeseier, mens Ashley Young som målscorer er priset til 3.00.

Resultattips: Manchester United 3-0 QPR (7.00)


Stoke City 2.05, uavgjort 3.35, Fulham 3.60

Vi var vitne til to utgaver av dette Stoke-laget i kampen mot West Ham mandag. Tony Pulis' mannskap beviste at de evner å spille ballen langs bakken i førsteomgangen, mens the Potters nesten utelukkende måtte forsvare seg etter hvilen. De er et vrient lag å spå - så vel hjemme som borte. Fulham er tilsvarende ujevne, men et overraskende 1-3 tap mot Sunderland kan i stor grad tilskrives utvisningen av Brede Hangeland. Nordmannens første kamp på sidelinjen sammenfaller med Chris Bairds retur fra soning av kort. The Cottagers må imidlertid klare seg uten skaderammede Bryan Ruiz og Alex Kacaniklic. Hjemmefordel bør være utslagsgivende, men jeg satser heller på at begge lagene scorer til 1.78 i odds.

Resultattips: Stoke City 2-1 Fulham (9.00)


Wigan 1.85, uavgjort 3.60, Reading 4.10

Begge lagene har imponert de siste ukene, og seier for Brian McDermotts mannskap tar klubben forbi vertene i tabellsammenheng. The Royals' muligheter til å ta sin andre seier på rappen har økt med nyheten om Wigans skadekrise. Syv førstelagsspillere kan mangle til morgendagens oppgjør; hvorav Ben Watson og Gary Caldwell we de nyligste tilskuddene på en skadeliste lang som et vondt år. For gjestenes del er Alex McCarthy og Jimmy Kebe tilbake, noe som gjør at McDermott tilnærmet kan velge fra en fulltallig stall. Jeg sitter med en følelse av at et friskt og raskt Wigan hadde tatt alle poengene, men det er umulig å komme utenom alle skadene. Uavgjort virker som det mest trolige utfallet, og Noel Hunt som målscorer til 4.10 i odds.

Resultattips: Wigan 2-2 Reading (14.00)