Premier League: Lørdagens TippetipsLiverpool 1.45, uavgjort 4.40, Wigan 7.25

Dette oppgjøret er langt mer åpent enn hva oddsen skulle tilsi. Liverpool har gjort sine saker stadig bedre mot antatt sterkere motstand - som f.eks Chelsea og Everton, men fortsetter å slite mot svakere lag på Anfield. Kanskje det skyldes presset fra hjemmefansen: 1-0 mot Reading og 0-0 mot Stoke er nemlig ikke noe å skrive hjem om. Wigans 1-0 seier over Spurs sist bærer bud om at Liverpool står overfor nok en vanskelig oppgave. Hjemmelaget bør imidlertid kunne hale seieren i land her. At begge lagene scorer er priset til 1.75, og et fornuftig spill.

Resultattips: Liverpool 2-1 Wigan (8.00)


Manchester City 1.20, uavgjort 6.75, Aston Villa 13.00

Dersom vi ser bort ifra vertenes ujevne prestasjoner den seneste tiden, bør dette være en av de letteste kampene å spå utfallet av. City er kanskje ikke så fornøyelige å se på nå, sammenlignet med 2011/2012-sesongen, men er like fullt ubeseiret i Premier League-sammenheng. Roberto Mancinis mannskap står til alt overmål med tre strake gevinster hjemme på Etihad. Aston Villa viste seg absolutt fra godsiden forrige helg, selv om tapet mot United kan ha svekket lagmoralen noe. City bør vinne, og de skal kunne gjøre det med overbevisning. Sergio Aguero er priset pent med 4.30 på å score kampens første mål.

Resultattips: Manchester City 2-0 Aston Villa (6.75)


Newcastle 1.85, uavgjort 3.60, Swansea 4.10

Ett lite poeng skiller disse lagene, der de begge ligger omtrent på midten av Premier League-tabellen. Utfallet lørdag kan meget vel vise seg å bli like jevnt som tabellposisjonen indikerer. Ikke minst kan kampen bli avgjort som et resultat av hjemmelagets mange fravær. Newcastle trolig også klare seg uten Yohan Cabaye og Papiss Cisse. Swansea representerer jevnt over habil motstand uansett hvem de møter, og uavgjort er således fristende. Pardews mannskap bør besitte kvaliteter nok til å gå seirende ut av dette, mens at begge lagene scorer er priset til 1.65.

Resultattips: Newcastle 2-1 Swansea (8.50)


QPR 1.90, uavgjort , Southampton 3.85

Det står to stk trenerjobber på spill her, og vi kan derfor raskt bli vitne til en forsvarskamp av de sjeldne. En tidlig scoring bør imidlertid kunne løsne opp stemningen. QPR viste klar forbedring i møte med Stoke, mens Saints har dabbet av etter de mange scoringene innledningvis i sesongen. Jeg kan se for meg at en tidlig scoring får fart på kampen. Hjemmelaget bør kunne ta dette, og sats på at Adel Taraabt scorer i løpet av kampen til 2.95.

Resultattips: QPR 3-2 Southampton (20.00)


Reading 4.25, uavgjort 3.75, Everton 1.78

Everton befinner seg fremdeles på fjerdeplass etter forrige helgs 2-1 seier over sunderland. Mye av tabellposisjonen skal vel og merke tilskrives at lagene rundt har avgitt poeng. I forkant av seieren stod David Moyes' menn med fire strake poengdelinger, og hjemmelagets manager - Brian McDermott - tenker trolig at det er muligheter til tre poeng lørdag. Til tross for at the Royals ligger blant divisjonens nedrykkslag, har laget spilt fire uavgjorte i løpet av sine fem nyligste i Premier League. Sats på uavgjort og over 2.5 scoringer til 1.68.

Resultattips: Reading 2-2 Everton (14.00)


West Brom 3.85, uavgjort 3.60, Chelsea 1.90

Roberto Di Matteos Chelsea ligger i feil ende av formtabellen, etter ett tap og to poengdelinger på sine tre seneste. Stamford Bridge-klubbens svake prestasjoner, har gjort at Chelsea har falt ned fra første - til tredjeplass i Premier League. Med nevnte i bakhodet er nok ikke et bortemøte med West Bromwich hva som står øverst på ønskelista. Måltørke fra lagets spisser er fremdeles et problem Chelsea sliter med, og uavgjort synes som et realistisk resultat her. Eden Hazard er tilgjengelig til 3.20 som målscorer i løpet av kampen.

Resultattips: West Brom 1-1 Chelsea (7.25)