Premier League: Lørdagens tippetipsArsenal 1.50, uavgjort 4.00, Fulham 6.85

Arsenals 2-2 mot Schalke betyr at klubben står uten seier på sine seks seneste. Fulham har på sin side bare tapt én av sine syv nyligste, og befinner seg a poeng med Arsenal på tabellen. Wenger må klare seg uten suspenderte Jack Wilshire, mens Aaron Ramsey og Alex Oxlade-Chamberlain testes tett opp mot kampen. Martin Jol er nødt til å plukke startelleveren uten Simon Davies, mens Mahmadou Diarra regnes som 50/50 med tanke på friskmelding. Formtabellen forteller oss at gjestene fra Vest-London på alle måter kan få med seg noe fra dette oppgjøret, men Arsenal har sjelden vedvarende formsvikt. Sats på hjemmeseier og over 2.5 scoringer til 1.62.

Resultattips: Arsenal 3-1 Fulham (12.50)


Everton 1.40, uavgjort 4.30, Sunderland 7.80

David Moyes’ mannskap regnes som et av formlagene, selv om fire strake uavgjorte garantert ikke er nok til å gjøre treneren fornøyd. Everton befinner seg på fjerdeplass i Premier League, men skulle vunnet minst tre av nevnte kamper for å kunne utfordre den ypperste teten. Sunderland har på sin side ramlet ned til 16.plass, etter at de tapte hjemme mot Aston Villa forrige helg. Enkelte mener det ligger an til en overraskelse her, men dette skal normalt være trygg hjemmeseier. Om ikke med komfortable sifre. At Everton holder rent bakover til 1.88 er et godt spillobjekt.

Resultattips: Everton 2-0 Sunderland (6.75)


Reading 2.20, uavgjort 3.40, Norwich 3.20

Norwich er i forrykede form. Norfolk-klubben står uten tap på sine tre seneste, noe som har ført Chris Hughtons menn opp på en relativt komfortabel 14.plass. The Royals var heldige som slapp unna med uavgjort mot QPR forrige uke, men det er tegn som peker mot at laget er klar for sin første Premier League-seier snart. Trepoengeren bør komme her, og sats også på at begge lagene scorer til 1.60.

Resultattips: Reading 2-1 Norwich (9.25)


Southampton 2.40, uavgjort 3.50, Swansea 2.80

Nigel Adkins’ mannskap har gått fra å være et underholdende lag med uflaks, til et svakt kollektiv uten evne til å finne nettmaskene. Swansea har derimot vist seg fra godsiden mot Manchester City og Chelsea, og burde fått mer enn ett poeng ut av nevnte kamper. Hjemmefordelen kan være en fordel for the Saints, selv om 3.50 for uavgjort er fristende. The Swans bør ha kapasiteter i laget til å ta dette, mens at begge lagene scorer til 1.53 er høyaktuelt.

Resultattips: Southampton 1-2 Swansea (10.50)


Stoke 1.85, uavgjort 3.45, QPR 4.30

Stoke er atter et lag som har falt av lasset etter en relativt fin start på sesongen. Tapet mot Norwich sist gjør at Tony Pulis' mannskap befinner seg like over nedrykksstreken med ni poeng. QPRs problemer er godt dokumenterte, selv om laget har blitt vanskeligere å slå. I likhet med Stoke sliter Mark Hughes' menn med at altfor mange kamper ender uavgjort. Denne kampen stinker uavgjort.

Resultattips: Stoke 1-1 QPR (6.75)


Wigan 2.25, uavgjort 3.40, West Brom 3.10

To strake trepoengere har tatt Roberto Martinez' mannskap opp på 13.plass. La det være sagt med en gang; Wigan fortjente den overraskende seieren over Spurs forrige helg. West Bromwich fortsatte å imponere oss med en overbevisende 2-0 seier hjemme mot Southampton. Wigan regnes som favoritt av de fleste her, og drar selvsagt også fordel av hjemmebane. Gjestenes Peter Odemwingie er imidlertid tilbake i form, og noterte seg for begge målene i seieren over the Saints. Steve Clarkes West Bromwich har nok kvaliteter til å kunne knipe dette. Sats derfor på borteseier og over 2.5 scoringer til 1.75.

Resultattips: Wigan 1-2 West Brom (11.50)