Premier League: Lørdagens tippetipsFulham 2.65, uavgjort 3.40, Everton 2.55

En seier for Fulham vil ta dem forbi Everton på tabellen, og helt opp på femteplass. The Cottagers' hjemmeform har vært upåklagelig, med kun ett nederlag - mot regjerende seriemester Manchester City. Det er også eneste gang Martin Jols menn har sluppet inn baklengs på eget gress i seriesammenheng. Everton har på sin side på en god sesonginnledning, men bortestatistikken er blandet drops. David Moyes kan ønske Steven Pienaar tilbake etter utestengelse, men må trolig klare seg foruten Kevin Mirallas. Chris Baird er etter alle solemerker klar igjen, etter at han skadet seg i scoringsjubelen forrige helg. Dette er to jevne lag. Uavgjort og at begge lagene scorer til 1.60 er dermed mest aktuelt.

Resultattips: Fulham 2-2 Everton (12.50)


Norwich 2.60, uavgjort 3.30, Stoke 2.70

Chris Hughtons Norwich er ubeseiret på sine tre seneste, hvorav 2-1 seieren over Tottenham er foreløpig siste fjær i hatten. Tony Pulis' gutter har vist seg svært vanskelige å slå, men vinner altfor sjelden til å kunne klatre på tabellen. Alt peker mot poengdeling her, og fjorårets tilsvarende endte da vitterlig 1-1. Stoke har spilt uavgjort i seks av sine ni i serien denne sesongen, men dersom Kanarifuglene holder koken kan det bli full pott. Under 2.5 scoringer synes som et trygt alternativ.

Resultattips: Norwich 1-0 Stoke (8.00)


Sunderland 2.05, uavgjort 3.30, Aston Villa 3.70

Fokuset ligger på Aston Villa i forkant av lørdagens oppgjør på The Stadium of Light. Klubben kan raskt befinne seg blant nedrykktrioen dersom resultatene forøvrig går dem imot. Sannheten er uansett at begge lagene sliter. Paul Lamberts menn har ikke vunnet noen av sine seks seneste, mens Sunderland seier over Wigan er lagets eneste i Premier League-sammenheng denne sesongen. Martin O'Neills Black Cats er vanskelige å slå, og kan vise til seks poengdelinger i løpet av åtte kamper. Lørdagens oppgjør bør kunne bli den syvende uavgjorte. Sats derfor på U og under 2.5 scoringer til 1.65 i odds.

Resultattips: Sunderland 0-0 Aston Villa (9.00)


Swansea 4.70, uavgjort 3.75, Chelsea 1.72

Michael Laudrups Swansea har satt foreløpig punktum for den fryktelige serieformen. Fire poeng på de to kamper har ført laget opp på trygg grunn tabellmessig. Dersom Michu ikke hadde kastet bort minst to klare målsjanser mot City, hadde Swans også knepet poeng på Etihad forrige uke. Chelsea tapte som kjent mot Manchester United på Stamford Bridge sist, men dette blir en ny tøff test for Laudrups gutter. Michel Vorm er ute, og forrige sesongs oppgjør endte 1-1. En rekke skader bør kunne sørge for borteseier her, og sats også på at begge lag scorer til 1.60 i odds.

Resultattips: Swansea 1-3 Chelsea (14.00)


Tottenham 1.45, uavgjort 4.00, Wigan 7.00

Spurs har kanskje vunnet fem av sine seks seneste i seriesammenheng, men prestasjonene har ikke alltid vært overbevisende. Laget virker å slite i Moussa Dembeles fravær, hvis spiller fremdeles har en kranglete hofte. Det betyr at oddsen på Wigan-seier er ekstremt fristende. Roberto Martinez kunne glede seg over sesongens andre seier mot West Ham forrige helg. Andre Villas-Boas kan velge å inkludere Emmanuel Adebayor i et forsøk på å gi vertene mer slagkraft i angrepet. De bør ha det som trengs til å ta alle tre poengene her.

Resultattips: Tottenham 2-0 Wigan (8.25)