Premier League: Lørdagens tippetips


Arsenal 1.37, the draw 4.85, QPR 8.75


Hjemmeseier her burde egentlig vært helgens sikre spill. Mark Hughes' QPR øyner sikkert et håp om å kunne få med seg noe fra the Emirates etter Arsenals i kjølvannet av the Gunners' to strake tap på syv dager. Rangers har selv skjerpet seg, og 1-1 mot Everton kom etter en rekke knepne nederlag.


Arsene Wenger kan ønsker langtidsskadede Jack Wilshire tilbake, selv om landslagsspilleren trolig starter på benken. Kieran Gibbs bør kunne være tilbake i Arsenal-forsvaret etter skadeproblemer, mens gjestene har Manchester United-spilleren Fabio tilgjengelig igjen.


Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte 1-0 til hjemmelaget. Selv om en rekke Gunners-supportere sikkert vil takke og bukke for et slikt resultat nå, bør Nord-London klubben kunne vinne mer komfortabelt enn som så.


Over 2.5 scoringer til 2.15 virker som et godt spillobjekt.


Resultattips: Arsenal 3-1 QPR (8.75)Reading 2.75, uavgjort 3.45, Fulham 2.45


Dette kan meget vel være den vanskeligste kampen å spå utfallet av denne helgen, selv om Reading befinner seg under streken i Premier League. Brian McDermotts mannskap har vist tegn til bedring den seneste tiden, men er likevel et av de mest uberegnelige i serien.


Martin Jol kunne glede seg over at Mladen Petric og Dimitar Berbatov var tilbake forrige uke. Damien Duff er også på vei tilbake etter skader, så det eneste Fulham-fraværet er således Simon Davies. Reading-spissen Noel Hunt styrker angrepet etter at han endelig har gjort skadecomeback.


Noen vil sikkert henge seg opp i Fulhams svake bortestatistikk, men London-laget vant 2-1 mot Wigan tidligere denne måneden. Det faktum at Reading er på oppadgående bør tale i Berkshire-klubbens favør. Sats også på at begge lagene scorer til 1.60 i odds.


Resultattips: Reading 2-1 Fulham (10.50)Stoke City 1.92, uavgjort 3.35, Sunderland 4.10


Tony Pulis’ Stoke har atter bevist at de er særdeles vanskelige å slå. The Potters må imidlertid evne bedre enn å spille uavgjort mot de store lagene dersom de skal styre klar av problemer. Sunderland er a poeng med med hjemmelaget, og håper sikkert på en reprise av fjorårets 1-0 seier.


Glenn Whelan er etter alle solemerker tilbake etter en haseskade, noe som gjør at Pulis kan velge fra en skadefri tropp. Martin O'Neill kan glede seg over at kapteinen Lee Cattermole er tilbake i forlden, men må klare seg uten forsvarerne Wes Brown og Titus Bramble.


Alt i alt virker det som om Stoke har funnet tilbake til formen de hadde i forkant av fjorårets Europa League-eventyr. Det betyr således at hjemmelaget skal være i stand til å knipe alle poengene her. Peter Crouch som målscorer er priset til 2.80, og er ypperlig betalt.


Resultattips: Stoke City 2-1 Sunderland (9.25)Wigan 2.20, uavgjort 3.40, West Ham 3.20


En imponerende start på sesongen har ført Sam Allardyce og West Ham opp på syvendeplass i Premier League. Wigan virker på sin side allerede å være klare for sin årvisse nedrykkskamp.


I forkant av denne kampen har gjestene kun tapt én av de seneste seks, og vi skal helt tilbake til august for å finne sist gang Wigan vant. Roberto Martinez' menn slo imidlertid the Hammers 4-1 i Ligacupen forrige måned.


Begge lagene sliter med en rekke skader i forkant av denne kampen. For Wigans del er Ryo Miyaichi, Albert Crusat og Antolin Alcaraz ute med skader. West Ham gir kanskje Joey O'Brien en plass i startelleveren, mens Allardyce definitivt må plukke laget uten Matthew Taylor, Guy Demel, Rocardo Vaz Te og Jack Collison.


Nok en gang er det vanskelig å spå utfallet her, men Wigans skrekkelige form indikerer at West Ham tar alle poengene. Kevin Nolan som målscorer er tilgjengelig til 4.00 i odds.


Resultattips: Wigan 1-3 West Ham (24.00)