Premier League: Lørdagens tippetipsFulham 1.75, uavgjort 3.65, Aston Villa 4.65

Martin Jol bør kunne ønske Mladen Petric og Dimitar Berbatov tilbake til lørdagens oppgjør. Aston Villa-manager kan meget vel tenkes å fortsette med Christian Benteke fremfor Darren Bent i angrepet. Den belgiske landslagsspilleren fant veien til nettmaskene to ganger i løpet av landslagspausen.

Fulham er kjent for sin imponerende statistikk på hjemmebane, mens gjestene fra Birmingham kun kan vise til ett poeng på fire bortekamper denne sesongen. Dette tegner med andre ord til å bli en komfortabel seier til vertene, hvor Berbatov er priset til 2.60 på å score i løpet av kampen.

Resultattips: Fulham 2-0 Aston Villa (8.25)

Liverpool 1.33, uavgjort 5.00, Reading 9.00

Etter en svak start på sesongen, har begge lagene begynt å plukke poeng. Liverpool er fremdeles lite overbevisende, og Brendan Rodgers har grunn til å frykte Pepe Reinas mulige fravær lørdag. Jonjo Shelvey er imidlertid tilbake etter utestengelse.

Readings største bekymring er Noel Hunt. Etter to strake 2-2 i serien, krysser Brian McDermott fingrene for minst ett poeng på Anfield. Fordelen av hjemmebane bør uansett kunne gjøre seg gjeldende. Sats derfor på Liverpool-seier og over 2.5 scoringer til 1.68.

Resultattips: Liverpool 3-0 Reading (9.75)

Manchester United 1.30, uavgjort 5.25, Stoke City 10.00

Stoke har vist seg vanskelige å slå denne sesongen, noe erkerivalen Manchester City kan skrive under på. Kun ett eneste tap på syv seriekamper for the Potters, forteller oss at dette kan bli jevnere enn oddsen indikerer.

Ashley Young er tilbake i Manchester United-folden for første gang på to måneder, og har en fulltallig tropp å plukke fra. Hjemmelaget bør kunne ta alle poengene. Fjorårets kamp endte 3-0, og et lignende resultat bør være i kjømda lørdag. At Young tegner seg for et mål er fristende med 3.35 i odds.

Resultattips: Manchester United 3-1 Stoke (12.00)

Swansea 2.00, uavgjort 3.50, Wigan 3.60

Begge klubbene er i elendig form i forkant av dette oppgjøret. Vi skal helt tilbake til 25. august for å finne forrige Wigan-seier. Swansea har også ramlet av lasset etter en god sesonginnledning. Michael Laudrup var sikkert lettet over at tapsrekken endelig stoppen med 2-2 mot Reading sist. Dette er kanskje den vanskeligste kampen å spå utfallet av, men Swansea bør ha kvaliteter i laget til å ta dette. Sats på at begge lagene scorer til 1.72 i odds.

Resultattips: Swansea 2-1 Wigan (9.00)

West Brom 5.00, uavgjort 3.80, Manchester City 1.67

Steve Clarkes mannskap har allerede vist nok denne sesongen til å fastslå at dette ikke blir enkelt for gjestene. Selv om West Bromwich er ubeseiret på hjemmebane - og uavgjortoddsen frister - bør City kunne stikke av med en knepen seier. Sats på borteseier med Sergio Aguero som målscorer til 2.40 i odds.

Resultattips: West Brom 1-2 Manchester City (8.75)

West Ham 1.85, uavgjort 3.65, Southampton

Begge lagene spiller angrepsfotball, noe som borger for et underholdende oppgjør. Likeledes tegner dette til å ende med en komfortabel seier til hjemmelaget. West Hams første hjemmetap for sesongen kom mot Arsenal før landslagspausen. Nigel Adkins' mannskap har på sin side ennå ikke tatt et eneste poeng på fremmed gress.

I kamper hvor man forventer mange scoringer, kan det raskt ende med et kjedelig, målløst oppgjør. West Ham bør uansett kunne vinne med overbevisende margin lørdag, mens 2.80 i odds på over 3.5 scoringer er høyaktuelt.

Resultattips: West Ham 3-1 Southampton (15.00)