Premier League: Liverpool v Everton - 10 ting du bør vite!


10. Liverpool har vunnet syv av de 14 nyligste Merseyside-derbyene. Seks har endt uavgjort, mens Everton har vunnet ved én anledning. The Reds er favoritter til seieren med 1.75 i odds.

9. Everton har som nevnt kun én seier å se tilbake på i samme periode. Toffees-seier betaler 4.50 ganger innsatsen.

8. I Premier League-sammenheng har syv av de 13 ferskeste innbyrdes på Anfield har endt uavgjort. Poengdeling er tilgjengelig til 3.80 i odds.

7. Liverpool har scoret 64% av målene sine i løpet av de første 45 minuttene denne sesongen - mer enn noen annen klubb. Oddsen på at begge lagene scorer i førsteomgangen er priset til 3.75 i odds.

6. Lagene spilte 3-3 i årets omvendte oppgjør på Goodison Park. En reprise av det utfallet omsettes til 35.00 ganger innsatsen

5. Forrige sesongs tilsvarende oppgjør endte 0-0 på Anfield. Oddsen på nytt målløst oppgjør er 14.00.

4. Steven Gerrard har scoret syv ganger mot Everton gjennom karrieren - mer enn noen annen Liverpool-spiller. Kapteinen kan handles til 4.00 i odds på scoring i løpet av kampen.

Her er Gerrards scoring i Merseyside-derbyet i 2001.

3. Romelu Lukaku har skrevet seg inn i målprotokollen fire ganger i de fire siste møtene med the Reds. Evertons lånespiss er priset til 6.75 i odds som kampens første målscorer.

2. Luiz Suarez har scoret i tre av sine foregående Premier League-oppgjør mot Everton. Uruguayaneren gir 3.75 ganger innsatsen tilbake som første målscorer.

1. Daniel Sturridge har funnet nettmaskene i 11 av 14 seriekamper denne sesongen. Oddsen på at Sturridge scorer i løpet av kampen.