Premier League: Liverpool v Everton - 10 ting du bør vite!


10. Everton har kun vunnet én av sine 12 seneste kamper mot Liverpool i Premier League-sammenheng. David Moyes' menn har tapt syv og spilt to uavgjorte. The Toffees er priset til 3.80 i odds på seier på Anfield

9. David Moyes' menn har tapt fem av sine åtte seneste Premier League-kamper på Anfield. Gjestene står til alt overmål uten gevinst her på de 12 nyligste. Liverpool er favoritter med 1.95 i odds for seier. 

8. Sesongens motsatte oppgjør så Everton komme tilbake fra 0-2 til 2-2 på Goodison Park. En reprise av resultatet er tilgjengelig til 14.00 i odds. 

7. Leon Osman scoret Evertons første mål i sistnevnte kamp. Midtbanespilleren kan handles til 16.00 på å score kampens første mål søndag

6. Luis Suarez skrev seg også inn i målprotokollen i kampen på Goodison Park. Liverpool har funnet nettmaskene ni ganger i de to kampene hvor uruguayaneren har manglet denne sesongen. Over 4.5 scoringer omsettes til 6.25 i odds, mens Under betaler moderate 1.08 ganger innsatsen. 

5. Forrige sesongs tilsvarende oppggjør endte med 3-0 i favør av Liverpool. Det samme utkommet denne helgen kan kjøpes til 18.00 i odds. 

4. Steven Gerrard tegnet seg for hat-trick i den kampen. Liverpool-kapteinen er priset til 3.75 i odds på å score i løpet av kampen

3. Kun Manchester United (4) og Manchester City (5) har tapt færre kamper i Premier League denne sesongen enn Everton (6). The Toffees er tilgjengelig til 1.84 i odds på enten seier eller uavgjort i markedet for Dobbelsjansen. 

2. Daniel Sturridge har scoret åtte mål etter overgangen fra Chelsea i januar - inkludert to fulltreffere mot Newcastle forrige helg. Sturridge er favoritt i markedet for kampens første målscorer med 5.75 i odds. 

1. Merseyside-derbyet har inneholdt flere røde kort enn noe annet Premier League-derby (20). En utvisning betaler 3.20 ganger innsatsen.