Premier League: Hull City v Manchester United - 10 ting du bør vite!


10. Hull City og Manchester United har kun møtt hverandre 20 ganger tidligere i seriesammenheng. The Red Devils har gått seirende ut ved 13 anledninger, og priset til 1.12 for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

9. United har vunnet de syv seneste mot Hull - en kamprekke som strekker seg tilbake til 0-2 tapet på Boothferry Park i november 1974. Oddsen på at Hull slår Manchester United for første gang på 39 år, er 6.25.

8. Wayne Rooney noterte seg for alle fire scoringene sist disse lagene møttes på Old Trafford. Rooney står med 12 scoringer for klubb - og landslag denne sesongen, og tilgjengelig til 5.10 i odds som første målscorer.

7. Hull har spilt uavgjort i sine tre nyligste kamper. Poengdeling 2. juledag kan handles til 3.90 i odds.

Se høydepunktene fra Manchester Uniteds 4-0 seier her:

6. United har aldri vært så langt ned på tabellen ved inngangen til jul og nyttår (åttende) så lenge Premier League har eksistert. Oddsen på at United ender som et av de fire øverste denne sesongen er 2.25, mens David Moyes' gutter er priset til 1.13 i odds for scoring mot Hull.

5. Steve Bruce' gutter har kun funnet nettmaskene i tre av sine seks siste kamper. At Hull scorer mot United gir 1.68 i odds.

4. United har vunnet sine fire siste kamper, og dermed tangert sin beste periode under David Moyes (23. oktober til 2. november). Old Trafford-klubben vant sist fem strake kamper i oktober 2012, og er tilgjengelig til 1.57 i odds for seier mot Hull.

2. Begge lagene igangsetter 43% av angrepene sine på høyrekanten - den høyeste prosentandelen i hele divisjonen (sammen med Cardiff). Oddsen på at begge lagene scorer er 1.98.

1. Hulls toppscorer Robbie Brady kan skilte med fire scoringer i løpet av 15 kamper denne sesongen. Spilleren har vel og merke ikke funnet nettet siden september. 

Sats på Hull City vs Manchester United