Premier League: Hull City v Liverpool - 10 ting du bør vite!


10. Hull City har møtt Liverpool 16 ganger tidligere, og aldri vunnet. The Tigers er priset til 6.75 i odds.

9. Hjemmelaget har spilt uavgjort i to av sine fire seneste møter med Liverpool. Poengdeling søndag er tilgjengelig til 4.05 i odds.

8. Liverpool har vunnet alle sine seks kamper mot motstandere fra nedre halvdel av tabellen denne sesongen. Brendan Rodgers' gutter er favoritter til seieren med 1.55 i odds. 

7. Hulls tap mot Crystal Palace forrige helg, var laget første på eget gress denne sesongen. Steve Bruce' gutter kan handles til 2.55 i odds for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

6. Kun Crystal Palace og Sunderland har scoret færre mål enn Hull (9) i årets Premier League. At Liverpool holder rent bakover kan handles til 2.08 i odds.

5. Luis Suarez har funnet nettmaskene ni ganger i løpet av syv kamper denne sesongen. Oddsen på at spissen finner målet som førstemann er 3.90.

4. Lagkamerat Daniel Sturridge har scoret samme antall mål, men har trengt 12 kamper på å oppnå ni scoringer. Den forhenværende Chelsea-spissen er priset til 5.10 på å score kampens første mål. 

3. Yannick Sagbo har scoret to av Hulls tre nyligste seriemål. Spilleren er tilgjengelig til 5.10 i odds på å score i løpet av kampen. 

2. Steven Gerrard har notert seg for tre scoringer i Premier League-kamper mot Hull. Liverpool-kapteinen omsettes til 3.70 i odds på å score i løpet av kampen. 

1. Sist disse lagene møttes var i siste serierunde av 2009/2010-sesongen - Rafa Benitez' siste kamp som Liverpool-trener. Resultatet ble 0-0, noe som betaler 11.00 i odds søndag. 

Sats på Hull City vs Liverpool her!