Premier League: Fulham v Sunderland - 10 ting du bør vite!10. Fulham og Sunderland har møtt hverandre 56 ganger tidligere. The Black Cats har overtaket med 22 gevinster, mot Fulhams 17 seiere. Med kun én seier i Premier League-sammenheng denne sesongen, er Sunderland priset til 4.85 på å ta alle poengene denne helgen.

9. The Cottagers har vunnet tre av lagenes seks nyligste innbyrdes oppgjør, og tilgjengelig til 1.70 på å ta sin fjerde seier søndag.

8. Tre av de nevnte seks kampene har endt 0-0. Et nytt målløst oppgjør betaler 12.50 ganger innsatsen.
 
7. Fulham slo Sunderland 2-1 sist lagene møttes i mai. Den forhenværende midtbaneduoen Clint Dempsey og Moussa Dembele tegnet seg for Fulhams mål i den kampen. Sunderlands Phil Bardsley sørget for Sunderlands trøstemål, og er priset til 19.00 på å score igjen nå.

6. Martin O'Neills mannskap står uten seier på sine fem seneste Premier League-kamper, og har ikke scoret mer enn syv mål på 10 oppgjør. At bortelaget ikke scorer søndag gir deg i så fall 2.45 ganger pengene tilbake.
 
5. Fulham har på sin side funnet veien til nettmaskene 24 ganger i løpet av 11 kamper, noe som gir et snitt på 2.18 mål pr kamp. Det er 0.77 mål mer enn Premier League-gjennomsnittet. Fulham er priset til 2.70 på å score i hver omgang.

4. Steven Fletcher har skrevet seg inn i målprotokollen fem ganger, mens Sunderlands totale Premier League-beholdning er syv mål. Den skotske landslagsspissen har imidlertid ikke tegnet seg for scoringer i løpet av de seks seneste; altså siden seieren over Wigan 29. september. Fletcher er tilgjengelig til 8.00 på å score lørdag.
 
3. Hele fire Fulham-spillere regnes som mer sannsynlige kandidater med henblikk på kampens første målscorer. Dimitar Berbatov er favoritt med 4.80 i odds. To av bulgarerens fem seriemål kom mot Arsenal forrige helg, og spissen er priset til 2.10 på å score i løpet av kampen.

2. Sunderland har kastet bort ledelsen ved fire anledninger denne sesongen. Sunderland/Uavgjort - i markedet for HT/FT - er priset til 16.00.
 
1. 90.9% av Fulhams Premier League-kamper har endt med over 2.5 scoringer denne sesongen. Fulhams kamper inneholder i snitt 3.91 mål, og over 3.5 scoringer er tilgjengelig til 3.10.