Premier League: Fulham v Aston Villa - 10 ting du bør vite!


10. Fulham har kun vunnet én av de åtte seneste oppgjørene mot Aston Villa. Hjemmelaget er priset til 2.70 i odds for seier søndag.

9. Fire av kampene i samme periode har endt uavgjort. Poengdeling denne helgen betaler 3.35 i odds.

8. Fulham har kun notert seg for én seier i løpet av sine 11 nyligste hjemmekamper. Aston Villa er tilgjengelig til 2.70 i odds for seier

7. Paul Lamberts mannskap står ubeseiret på sine fem siste Prmeier Leauge-kamper. Laget kan handles til 1.50 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Brad Guzan har foretatt 18 flere redninger enn noen annen keeper i Premier League så langt denne sesongen (45). Amerikaneren omsettes til 3.55 i odds på å holde buret rent.

5. Villa er det eneste laget i divisjonen som har misset mer enn ett straffespark denne sesongen (2). Gjestene betaler 7.50 ganger innsatsen på å score på straffespark på Craven Cottage

4. The Cottagers slo Villa 1-0 i forrige sesongs tilsvarende oppgjør. En reprise av det utfallet kan handles til 8.50 i odds.

3. Christian Benteke har ikke funnet nettmaskene for Aston Villa siden 14. september (mot Newcastle United). Belgieren er priset til 5.40 i odds som kampens første målscorer

Benteke skrev seg inn i målprotokollen 23 ganger forrige sesong - samtlige turneringer inkludert. Her er scoringen mot Chelsea: 

2. Fabian Delph scoret sitt første Premier League-mål for Aston Villa mot Southampton sist helg. Midtbanespilleren gir 11.00 ganger innsatsen for scoring i løpet av kampen.

1. Dimitar Berbatov har på sin side ett eneste mål å vise til på 11 opptredener denne sesongen. Oddsen på at Fulham-angriperen scorer kampens første mål er 7.00

Sats på Fulham v Aston Villa her!