Premier League: Everton vs Manchester United - 10 ting du bør vite!


10. Dersom Everton vinner, vil det være første gang siden 1969/1970-sesongen hvor de vinner begge seriekampene mot Manchester United. Vertene er favoritter til seieren med 2.40 i odds.

9. De regjerende mesterne har kun gått seirende ut i tre av de foregående åtte seriemøtene med Everton. The Toffees betaler 1.42 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

8. I forkant av nevnte åtte kamper, hadde United vunnet 21 av de foregående 26 kampene mot Everton. Gjestene er priset til 2.90 i odds for seier.

7. Sesongens omvendte oppgjør endte med Everton-seier på Old Trafford (1-0). Det samme utfallet på Goodison Park omsettes til 9.00 i odds.

6. David Moyes' mannskap har knepet 33 poeng på bortebane i årets serie. Everton betaler 1.58 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

 

5. Forrige helg ble Tim Howard den fjerde Everton-keeperen gjennom tidene til å holde buret rent i 100 seriekamper. Oddsen på at Everton ikke slipper inn baklengs som United er 3.40.

4. Manchester United har kun vunnet én av de fem nyligste seriekampene på Goodison Park. Roberto Martinez' gutter gir 4.40 ganger pengene tilbake for seier uten baklengs.

3. Juan Mata har scoret tre Premier League-mål siden overgangen til United i januar. Spanjolen er priset til 10.00 i odds som første målscorer. 

2. Javier Hernandez er den eneste spilleren som - siden oppstarten av Premier League - har evnet å scoret 10 mål som innbytter på bortebane. Mexicaneren er tilgjengelig til 7.50 i odds som siste målscorer.

1. Romelu Lukaku tegnet seg for hat-trick som West Brom-spiller i fjorårets kamp mot United (5-5). Belgieren gir 40.00 i odds på tre eller flere mål.