Premier League: Crystal Palace vs West Ham - 10 ting du bør vite!


10. Crystal Palace har kun vunnet fire at sine 24 London-derbier i Premier League-sammenheng på hjemmebane. Croydon-klubben er priset til 2.35 i odds for seier over West Ham.

9. The Eagles har spilt uavgjort i en tredjedel av nevnte 24 kamper (8). En ny poengdeling kan handles til 3.25 i odds.

8. West Ham har notert seg for kun to seiere i løpet av sine 20 seneste bortekamper i Premier League. The Hammers er favoritter til seieren med 2.50 i odds.

7. Tony Pulis' gutter har kun maktet å score ett mål på sine fire seneste hjemmekamper i serien. Oddsen på at gjestene holder rent bakover er 2.85.

6. The Hammers har ikke sluppet inn baklengs i fire av sine seks nyligste Premier League-kamper på bortebane. At Sam Allardyce' menn vinner uten å slippe inn mål er priset til 3.95 i odds.

5. Laget fra østkanten har i tillegg holdt tett i fire av de syv seneste - hjemme og bortebane inkludert. Laget har imidlertid sluppet inn tre i hver av de øvrige kampene i samme periode. Over 2.5 scoringer til Palace kan handles til 7.00 i odds, mens Under betaler 1.08 ganger innsatsen

4. Sam Allardyce' tropper har ikke maktet å finne motstanderens mål i fem av syv bortekamper denne sesongen (Premier League). At Palace går ut av dette oppgjøret med prikkfritt defensivt rulleblad betaler 3.20 i odds.

3. West Ham sørget vel og merke for nettsus hele tre ganger i kampen mot Fulham forrige helg. At gjestene scorer Over 2.5 mål gir deg 6.25 ganger innatsen. Under omsettes til langt mer moderate 1.10.

2. Carlton Cole scoret sitt første mål for West Ham etter returen. Spissen betaler 7.00 i odds som kampens første målscorer.

1. Stewart Downing har fremdeles ikke skrevet seg inn i målprotokollen etter overgangen fra Liverpool. West Hams sommerkjøp er priset til 8.00 på å score i løpet av kampen

Her er en av Downings peneste scoringer for sin gamle arbeidsgiver: