Premier League: Chelsea vs Sunderland – 10 ting du bør vite!


10. Sunderlands 2-1 mot Chelsea i Ligacupen tilbake i desember, var klubbens første seier mot Chelsea på syv forsøk. The Black Cats er priset til 16.00 i odds på å vinne.

9. Før nevnte Ligacup-møte hadde Chelsea vunnet de seks seneste møtene med Sunderland, og totalt 17 av de 18 nyligste. Chelsea er tilgjengelig til 1.18 i odds for seier.

8. Sunderland fant veien til nettmaskene iløpet av de to siste spilleminuttene i møte med Chelsa på Stadium of Light i desember. Fire av lagets åtte seneste scoringer mot the Blues har kommet iløpet av de 10 siste minuttene. Oddsen på at Sunderland scorer i andre omgang er 3.45.

7.  Sunderland har scoret først i to av de tre nyligste bortemøtene på Stamford Bridge - etter å ha sluppet inn først i samtlige ni foregående. Chelsea omsettes til 1.17 i odds på å score først. 

6. Chelsea har vunnet sine tre seneste kamper uten å slippe inn mål. Seier uten baklengs for Jose Mourinhos gutter er priset til 1.70 i odds.

5. Demba Ba har scoret fire mål iløpet av sine fem ferskeste opptredener - etter å ha gått uten nettkjenning siden 11. desember. Chelsea-angriperen gir 4.50 ganger innsatsen tilbake som første målscorer lørdag. 

4. Sunderland har kun knepet to poeng på sine åtte siste Premier League-kamper (0-2-6). Klubben fra Nordøst er tilgjengelig til 4.40 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

3. Connor Wickham skrev seg inn i målprotokollen to ganger på Etihad tidligere denne uken - spissens første mål siden han spilte på utlån til Sheffield Wednesday i januar. Wickham står bokført med 12 scoringer denne sesongen, og betaler 6.50 ganger pengene som målscorer. 

2. Tabelljumbo Sunderland har tapt ni av sine 12 seriekamper, og vant sist på bortebane så langt tilbake som i januar. The Black Cats kan handles til 7.25 for uavgjort mot Chelsea.

1. Chelsea leverer i snitt flere skuddforsøk pr kamp enn noe annet lag i Premier League (17.6). Sunderland kan til sammenligning vise til 12.9. Oddsen på at Chelsea vinner med 0-3 i handicap er 4.30.