Premier League: Chelsea vs Stoke - 10 ting du bør vite!


10. Chelsea har vunnet sine tre nyligste hjemmekamper mot Stoke City med sifrene 1-0. Det samme resultatet betaler 5.50 i odds.

9. Stoke har faktisk ikke scoret i noen av sine seks seneste kamper på Stamford Bridge - en kamprekke som strekker seg tilbake til januar 2009. Oddsen på at Stoke atter igjen går målløse av banen er 1.60.

8. Stoke slo Chelsea 3-2 i Premier League-sammenheng i desember. Det var Staffordshire-klubbens første seier mot The Pensioners på 12 kamper - siden omspillet i Ligacupen i oktober 1995. Stoke er priset til 90.00 i odds på å vinne 3-2.

7. Disse lagene møttes sist på Stamford Bridge i januar - i FA Cupen. Oscar scoret Chelseas seiersmål i et oppgjør som inneholdt 31 skuddforsøk, hvorav kun seks mellom stengene. Chelsea-seier gir 1.23 ganger innsatsen

6. Chelsea står med to strake tap for første gang siden september. London-klubben er priset til 4.20 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Eden Hazard scoret Chelseas eneste mål i Champions League-oppgjøret mot PSG onsdag. Det var midtbanespillerens tredje mål på seks kamper. Oddsen på at Hazard scorer er 2.35

4. Stoke er inne i sin beste periode i seriesammenheng denne sesongen med sine tre gevinster på rappen. Sist the Potters vant fire strake oppgjør var tilbake i 2011. Oddsen på at Stoke slår Chelsea er 15.00.

3. Peter Odemwingie har scoret i Stokes tre seneste kamper. Angriperen er tilgjengelig til 6.75 i odds for scoring lørdag.

2. Peter Crouch står bokført med 10 scoringer på 33 kamper for the Potters denne sesongen. Den høyreiste spissen har til alt overmål to mål på sine tre ferskeste kamper. Crouch gir 50.00 ganger pengene på å score to ganger.

1. Chelsea har ikke sluppet inn baklengs hjemme på Stamford Bridge på seks kamper - siden Javier Hernandez' trøstemål for Manchester United i januar.  Chelsea omsettes til 1.73 i odds på å vinne uten å slippe inn mål.