Premier League: Chelsea vs Arsenal - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal har ikke slått Chelsea siden 5-3 seieren på Stamford Bridge i oktober 2011. Chelsea har vunnet tre av fem møter siden den gang, og priset til 1.90 i odds for seier.

9. To av nevnte fem kamper endte 0-0 - inkludert det omvendte oppgjøret tilbake i desember. Et nytt målløst oppgjør kan handles til 9.00 i odds.

8. Arsenal kunne skilte med 61.4% ballinnehav den gang, men evnet kun to skuddforsøk på mål. Oddsen på at de går målløse av Stamford Bridge er 2.35.

7. Chelsea har scoret to ganger eller mer i hver av sine fire seneste hjemmekamper mot Arsenal. Jose Mourinhos gutter betaler 8.50 ganger innsatsen for 2-0.

6. The Pensioners' 0-1 tap mot Aston Villa forrige helg, var klubbens første serietap i Premier League siden 7. desember (mot Stoke). Laget har vunnet åtte av sine ni nyligste på eget gress siden den gang, og priset til 1.22 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Arsenal har ikke vunnet to etterfølgende kamper siden slutten av januar - og likeledes bare vunnet to av sine fem seneste seriekamper. Arsene Wengers menn kan handles til 4.25 i odds for seier mot Chelsea.

4. Chelsea har vunnet fire av seks kamper, og ikke sluppet inn på hjemmebane iløpet av de fem ferskeste. The Blues gir 3.05 i odds for seier uten baklengs.

3. Samuel Eto'o scoret Chelseas første mål Galatasaray i midtuka - spissens andre mål på like mange kamper. Kameruneren hadde gått målløs av banen i de åtte foregående kampene. Spissen betaler 2.80 i odds for scoring.

2. Tomas Rosickys scoring mot Tottenham forrige helg, var midtbanespillerens tredje scoring denne sesongen. Det var samtidig hans andre iløpet av de tre siste seriekampene. Den tsjekkiske landslagsspilleren er priset til 7.50 i odds for scoring.

1. Olivier Giroud er fremdeles Arsenals toppscorer denne sesongen med sine 12 fulltreffere. Nevnte til tross for at franskmannen kun har funnet nettmaskene ved tre anledninger etter årsskiftet. Spissen er tilgjengelig til 8.50 i odds som første målscorer.