Premier League: Chelsea v Southampton - 10 ting du bør vite!


10. Chelsea er ubeseiret hjemme på Stamford Bridge i Premier League-sammenheng denne sesongen. The Blues er favoritter til seieren med 1.55 i odds.

9. The Saints har kun notert seg for én seier på de 11 seneste bortemøtene mot Chelsea i serien. Gjestene betaler 6.50 i odds for seier.

8. Tre av kampene i samme periode har endt uavgjort, inkludert forrige sesong. Poengdeling søndag er tilgjengelig til 4.15 i odds.

7. Resultatet i fjorårets tilsvarende oppgjør var 2-2. En reprise av det resultatet gir 16.00 ganger pengene.

Her er scoringene fra 2-2 kampen:

 
6. Jose Mourinhos mannskap er ubeseiret i helgekamper som følger Champions League-opptredener i midtuken denne sesongen. Laget omsettes til 1.13 for Seier eller Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

5. Southamptons tap mot Arsenal forrige helg var lagets første nederlag på ni kamper. Mauricio Pochettinos gutter er priset til 2.55 i odds for Seier eller Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

4. The Saints har kun sluppet inn syv baklengs i serien denne sesongen. At laget fra sørkysten holder rent bakover gir 6.00 ganger innsatsen.

3. Rickie Lambert scoret Southamptons første mål i fjorårets oppgjør. Den engelske landslagsspissen er priset til 10.00 i odds som kampens første målscorer. 

2. Demba Ba og Eden Hazard skrev seg inn i målprotokollen for Chelsea den dagen. Duoen er tilgjengelig til 2.65 og 3.10 i odds henholdsvis som målscorere. 

1. Dani Osvaldo har scoret kun en gang etter overgangen fra Roma i sommer. Angriperen gir 4.75 ganger pengene for scoring mot Chelsea. 

Sats på Chelsea vs Southampton her!