Premier League: Chelsea v Man United - 10 ting du bør vite!10. Chelsea er den eneste klubben som har en positiv statistikk mot Manchester United i Premier League-sammenheng (13 seiere og 12 tap). The Blues topper tabellen og det eneste laget som fremdeles ikke har avgitt poeng på eget gress. Stamford Bridge-klubben er favoritter med 2.40 i odds på seier.

9. The Red Devils har ikke tapt mot Chelsea på de fem seneste innbyrdes - allt turneringer inkludert (4-1-0). Sir Alex Fergusons mannskap er tilgjengelig til 2.90 i odds.

8. 15 innbyrdes oppgjør har endt uavgjort i løpet av de 40 foregående Premier League-møtene. Poengdeling søndag er priset til 3.40.

7. Seks av Chelseas 19 Premier League-scoringer denne sesongen har kommet fra forsvarsspillere. Etter å ha funnet nettmaskene i sine to seneste kamper mot Manchester United, er David Luiz tilgjengelig til 14.00 i odds på å score denne helgen.

6. I forrige sesongs tilsvarende oppgjør lå Chelsea under 0-3 for deretter å score tre ganger. En reprise av 3-3 kampen gir 35.00 ganger innsatsen tilbake.

5. United er Premier Leagues mestscorende lag. Klubben står bokført med 21 fulltreffere på bare åtte kamper. Over 4.5 scoringer søndag er priset til 5.00 i odds, mens under er beskjedne 1.12.

4. Robin van Persie har nettet seks seriemål denne sesongen, og nederlenderen kan til alt overmål vise til fem fulltreffere på sine to seneste på Stamford Bridge. En ny scoring søndag gir deg 6.50 ganger innsatsen tilbake.

3. Fernando Torres har funnet målet fire ganger på syv oppgjør mot Manchester United. Spanjolen er priset til 1.33 på å ikke score denne gangen.

2. United-angriper Wayne Rooney har seks mål på sine åtte siste Premier League-oppgjør mot the Blues. Rooney er tilgjengelig til 2.90 på å score søndag.

1. Roberto Di Matteos menn har i likhet med Arsenal divisjonens beste forsvar. Laget har kun sluppet inn seks baklengs totalt. At Chelsea vinner uten å slippe inn mål er priset til 4.50.