Premier League: Cardiff v Aston Villa - 10 ting du bør vite!


10. Aston Villa har vunnet syv av sine åtte nyligste kamper mot Cardiff City - samtlige turneringer inkludert. The Villains er priset til 3.05 i odds for seier.

9. Villa har imidlertid tapt syv av sine 11 ferskeste Premier League-kamper. Cardiff er favoritter til seieren med 2.35 i odds.

8. Cardiff har ennå ikke vunnet to strake kamper denne sesongen. Seier/Uavgjort til Aston Villa er tilgjengelig til 1.58 i odds i markedet Dobbelsjansen.

7. Den walisiske klubben har tapt fem av sine seks seneste Premier League-kamper. Laget betaler 1.37 ganger innsatsen for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

6. Paul Lamberts menn har sluppet inn nøyaktig to baklengs i syv av de 11 siste Premier League-kampene på bortebane. Oddsen på at Cardiff scorer Over 1.5 mål er 2.40.

5. I de fire øvrige kampene (ref. nevnte 11 oppgjør), har Villa holdt rent bakover. Gjestene omsettes til 3.50 i odds på å holde Cardiff fra livet.

4. Denne sesongens omvendte oppgjør endte med 2-0 i favør av Aston Villa på hjemmebane. En reprise av det resultatet er priset til 14.00 i odds.

3. Leandro Bacuna åpnet scoringsballet i den kampen med et velplassert frispark. Nederlenderen betaler 12.50 i odds som kampens første målscorer

Her er Bacunas frisparkscoring:

2. Kun én Cardiff-spiller har scoret mer enn ett mål på Cardiff City Stadium denne sesongen - Frazier Campbell (4). Angriperen er tilgjengelig til 3.20 i odds for scoring.

1. Gabriel Agbonlahor har scoret mot 32 av 33 Premier League-klubber han har møtt i karrieren. Crystal Palace tilhører unntaket. I mannens første kamp mot Cardiff, betaler Agbonlahor 7.50 ganger innsatsen som kampens første målscorer