Premier League: Aston Villa v Sunderland - 10 ting du bør vite!


10. Aston Villa og Sunderland har møtt hverandre 161 ganger tidligere. Hjemmelaget kan vise til 67-53 (seier-tap), og er priset til 2.20 på ny gevinst. 

9. Paul Lamberts mannskap slo Sunderland 1-0 i det motsatte oppgjøret i november. Det var Birmingham-klubbens første seier over The Black Cats på fem forsøk. En reprise av 1-0 seieren er tilgjengelig til 8.00 i odds.

8. Gabriel Agbonlahor ble tungen på vektskåla med kampens eneste scoring den gangen. Den lynraske angriperen kan vise til totalt ni mål denne sesongen, hvorav tre har kommet i løpet av lagets fem nyligste. At Gabby finner nettmaskene mandag kan handles til 3.20 i odds. 

7. Sunderland har ikke tapt på Villa Park i de tre seneste oppgjørene (1-2-0). Di Canios gutter omsettes til 1.68 i odds på Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen. 

6. Fjorårets tilsvarende oppgjør endte 0-0. Det satte samtidig punktum for Sunderlands fem kamper lange seiersrekke på Villa Park. The Black Cats er tilgjengelig til 1.38 på å score i løpet av kampen


5. Sunderland stod med fire strake bortetap før 3-0 seieren over Newcastle for to uker siden. Laget fra Nord-Øst gir 3.35 ganger innsatsen med seier mandag kveld. 

4. Villa har divisjonens nest svakeste forsvar med 1.85 innslupne baklengs pr kamp. Sunderland kan vise til en langt bedre målforskjell (+20). Aston Villa er tilgjengelig til 4.90 i odds på å slippe inn mål i begge omgangene. 

3. Begge lagene har skapt 10.18 målsjanser pr kamp denne sesongen. Kun tre lag i Premier League er svakere fremover på banen. Uavgjort mandag betaler 3.30 ganger innsatsen

2. Midtstopper Ciaran Clark har foretatt 328 defensive klareringer for Villa, noe som gir et snitt på 11.3 pr kamp. Oddsen på at hjemmelaget vinner uten å slippe inn baklengs er 3.35. 

1. Stephane Sessegnon har blitt taklet oftere enn noen andre Premier League-spillere inneværende sesong (88 ganger på 34 kamper). Sunderland-angriperen er priset til 9.50 på å score kampens første mål mandag