Premier League: Aston Villa v Chelsea - 10 ting du bør vite!


10. Aston Villa kan skilte med 50-49 (seier-tap) i seriemøtene med Chelsea. 32 kamper har endt med poengdeling. En ny Aston Villa-seier lørdag er priset til 3.60 i odds

9. Chelsea kan på sin side vise til å ha vunnet de to seneste innbyrdes oppgjør. Det inkluderer 8-0 seieren i det motsatte oppgjøret i desember. Chelsea-seier betaler 1.95 ganger innsatsen. 

8. Av Chelseas åtte siste scoringer på Stamford Bridge, har kun Ramires tegnet seg for mer en én fulltreffer. Den brasilianske midtbanespilleren er tilgjengelig til 5.00 i odds på ny scoring. 

7. Villa og Chelsea har spilt uavgjort i halvparten av de åtte nyligste møtene på Villa Park. Poengdeling lørdag kan handles til 3.55 i odds

6. Paul Lambers mannskap har nylig bokført to strake seire, men likevel ikke holdt tett bakover på 25 kamper (0-0 mot Stoke, 8. desember). At Chelsea går målløse av banen gir deg 5.00 ganger innsatsen tilbake. 

5. Villa-fansen har vært vitne til ni 2-1 resultat siden nevnte 0-0 mot Stoke City, hvorav the Villans har vunnet fem. Oddsen på at Lamberts gutter vinner 2-1 igjen, er 12.50.

4. Chelsea holdt forhåpningene om Champions League-spill levende med 2-2 i oppgjøret mot Spurs onsdag. Klubben har for øvrig funnet nettmaskene i hver av sine 16 siste kamper. The Blues betaler 2.80 i odds på å score i begge omgangene. 

3. Fernando Torres har ikke scoret i Premier League-sammenheng siden 8-0 seieren mot nettopp Aston Villa. Spanjolen er tilgjengelig til 6.50 i odds på å score kampens første mål lørdag

2. Aston Villa har kun maktet 11.5 skuddforsøk pr Premier League-kamp, sammenlignet med Chelseas 16.3, denne sesongen. Oddsen på at begge lagene scorer er 1.60.

1. Juan Mata har flere målgivende pasninger enn noen andre Premier League-spillere denne sesongen (6). Den tidligere Valencia-spilleren står til alt overmål med åtte mål på fremmed gress, og kan handles til 2.70 på å score i løpet av kampen.