Premier League: Aston Villa v Arsenal - 10 ting du bør vite!


10. Aston Villa slo Arsenal 3-1 på sesongens første dag - klubbens første seier over the Gunners på fem forsøk. Birmingham-klubben er priset til 6.15 i odds på å gjenta bedriften mandag.

9. Arsenal står med 6-2-2 på de 10 siste kampene mot Aston Villa siden 2009/2010-sesongen. To av lagets fire nyligste kamper på Villa Park har endt 0-0. Det samme resultatet er tilgjengelig til 12.50 i odds.

8. Christian Benteke scoret to ganger for Villa da disse lagene møttes på Emirates Stadium i august. Spissen har imidlertid ikke funnet nettmaskene på 12 kamper. Oddsen på at Benteke scorer to mål er 15.00

7. Etter fire kamper uten seier frem mot staren av desember, har Arsenal nå vunnet sine fire nyligste kamper, og heller ikke sluppet inn baklengs på 314 minutter. The Gunners er priset til 2.55 i odds på ikke å slippe inn mål.

Se Villas juleklassiker mot Arsenal fra 1990:

6. Tomas Rosickys scoring mot Tottenham forrige helg var midtbanespillerens første Arsenal-mål siden april. Oddsen på at Rosicky scorer kampens første mål mandag kveld er 12.50.

5. Villa har tapt fem av sine syv siste kamper, og omsettes til 1.57 i odds for tap mot Arsenal

4. Paul Lamberts gutter tapte 1-2 mot League One-laget Sheffield United forrige helg. Det var første gang Villa har tapt begge omgangene siden midten av desember. Arsenal/Arsenal i markedet HT/FT er priset til 2.25 i odds.

3. Mesut Özil har notert seg for syv målgivende i Premier League denne sesongen, nest flest i Premier League etter Wayne Rooney (9). Özil har ikke tegnet seg for scoring i løpet av de fem siste kampene, men betaler 3.50 i odds for scoring på Villa Park

2. Fabian Delph har blitt tildelt frispark flere ganger enn noen annen Premier League spiller - foruten fire andre. Oddsen på at Delph scorer for Villa er 16.00

1. Arsenal og Villa har begge funnet målet i seks av de åtte seneste innbyrdes. At begge lagene scorer kan handles til 1.83 i odds.