Premier League: Aston Villa v Arsenal - 10 ting du bør vite!10. Aston Villa, som har bokført kun én seier i løpet av sine åtte seneste Premier League-kamper, går inn i lørdagens møte med Arsenal etter to strake tap. Nederlagene har kommet mot begge Manchester-klubbene. Villa-seier gir 4.90 ganger innsatsen tilbake.

9. Til tross for å ha tapt sine to nyligste på fremmed gress (mot Manchester United og Norwich city), er Arsenal favoritter med 1.67 i odds.

8. Theo Walcott har funnet nettmaskene åtte ganger denne sesongen, noe som betyr at landslagsspilleren er Arsenals toppscorer. En ny Walcott-scoring lørdag er priset til 2.75.

7. Arsenal-spiss Olivier Giroud har notert seg for fem scoringer i løpet av sine seks seneste, noe som er markant fremgang fra 13/2. Franskmannen er tilgjengelig til 1.50 på å ikke score lørdag.

6. Villa har ikke slått Arsenal i seriesammenheng på Villa Park siden 1998. Den gang endte oppgjøret 3-2 i favør av Birmingham-klubben. Det samme resultatet er priset til 34.00.

5. Siden seieren for 14 år siden har Villa tapt syv ganger mot Arsenal, mens det har endt med poengdeling ved seks anledninger. Uavgjort lørdag er priset til 3.85 ganger innsatsen.

4. Villa-angriper Gabriel Agbonlahor er klubbens toppscorer (sammen med Christian Benteke) med fire scoringer. Engelskmannen er priset til 10.50 på å score kampens første mål mot Arsenal.

3. Paul Lamberts nyervervelse - Christian Benteke - har i likhet med Agbonlahor funnet nettmaskene fire ganger i samtlige turneringer. Villa-angriperen er priset til 3.35 på å score i løpet av kampen.

2. I Arsenals to seneste Premier League-kamper har Nord-London laget vunnet henholdsvis 5-2 og 5-0. Over 4.5 scoringer er tilgjengelig til 4.70 ganger innsatsen.

1. Jack Wilshere scoret sitt første mål på 725 dager da han fant målet i oppgjøret mot Montpellier. Midtbanespillerens foregående scoring kom så langt tilbake som i november 2010. Gunners-playmakeren er priset til 12.50 på å score kampens første mål på Villa Park.