Premier League: Arsenal vs Newcastle - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal har vunnet de to seneste møtene med Newcastle med sifrene 1-0. The Gunners er priset til 8.00 i odds på å gjenta bedriften.

9. Olivier Giroud scoret seiersmålet sist disse lagene møttes på St James' Park i desember - ett av franskmannens 20 scoringer hittil denne sesongen. Oddsen på at Arsenal vinner med samme sifre er 8.00.

8. Newcastle har ikke slått the Gunners på seks forsøk - siden 1-0 seieren på Emirates tilbake i november 2010. Andy Carroll sørget for seiersmålet i den kampen. 

7. Alan Pardews gutter har tapt de tre seneste bortekampene, etter 4-1 seieren over Hull i mars. Oddsen på at Newcastle taper er 1.25

6. Arsenal, derimot, har sluppet inn i hver av sine seks nyligste kamper hjemme på Emirates. Newcastle er priset til 1.73 i odds for scoring.

 

5. Arsenal har vunnet to strake kamper for første gang siden januar. Uavgjort/Arsenal er tilgjengelig til 3.95 i odds i markedet HT/FT.

4. Aaron Ramsey fant nettmaskene i skadecomebacket mot Hull forrige helg. Den walisiske landslagsspilleren sørget dermed for sitt 16. mål for klubb - og landslag denne sesongen. Ramsey omsettes til 2.90 i odds for scoring.

3. Newcastle har tapt sine fem seneste kamper, og sluppet inn baklengs som første lag i fire av sine syv ferskeste opptredener. Oddsen på at Arsenal scorer først er 1.22

2. Shola Ameobis åpningsmål mot Swansea forrige helg, var Magpies' første mål på 383 minutter med fotball. Det var Ameobis første Premier League-scoring denne sesongen, og spissen betaler 7.50 ganger innsatsen for scoring.

1. Newcastle har kun én uavgjort å se tilbake på i de 20 nyligste kampene, mens Arsenal står med fire på sine 14 seneste. Mandagens oppgjør er tilgjengelig til 1.14 for Arsenal/Newcastle i markedet Dobbelsjansen.